Dunt disperata, am nevoie de ajutor!!!

•  
    • 143 mesaje
    19 Aug 2005, 04:25
    0 0
    M-am hotarat cu greu sa-mi spun povestea dar pana la urma disperarea isi spune cuvantul. Eu si sotul meu ne-am casatorit acum 5 ani, din dragoste. Ne-am cunoscut la facultate. Ca toata lumea, visam sa avem copii, sa avem o casuta a noastra si sa fim linistiti. El este genul calm iar eu mai impulsiva, dar chiar daca ne mai ciondaneam uneori, niciodata nu ne culcam suparati. Conditiile din Romania ne-au facut sa amanam aducerea pe lume a unui copil. Eu nu-mi gaseam servici, el lucra pe un salar bunisor la o companie, dar banii nu prea ajungeau ca sa luam o asa decizie. Acum doi ani, ne-am hotarat sa venim in Canada. Dupa un an de zile de formalitati am reusit sa facem marele pas de a emigra. Practic am vandut tot ce aveam (garsoniera, masina) pentru a incepe o noua viata dincolo de ocean. Ne-am promis atunci sa fim uniti si realizam ce ne-am propus. Dupa 4 luni de Ca, lucrurile au inceput sa scartaie. La asta contribuiau dificultatile inerente integrarii in noua societate, banii care se terminau, joburile care nu mai apareau, etc. Treptat am inceput sa descopar ca el ma mintea in anumite privinte. Ocolea mereu adevarul. L-am intrebat, normal, daca are pe altcineva si a negat cu vehementa reprosandu-mi in acelasi timp ca nu am incredere in el. M-am obligat sa cred in el, spunandu-mi ca poate resimte si el stresul emigrarii si de asta reactioneaza asa. Dar el devenea din ce in ce mai ciudat, iar eu din ce in ce mai suspicioasa si plangacioasa.Trecea de la o stare la alta, cand imi spunea ca vrea sa facem un copil, cand ca el nu mai este sigur daca ma iubeste si ca vrea sa-i dau timp. Dupa cateva luni se intampla ca eu sa raman insarcinata. Primele saptamani a fost frumos. Intr-o zi, el intarzie si imi este dat sa primesc un telefon. Era o tipa care incepe sa planga si sa-mi spuna ca de acum inainte el este doar al meu si ca sa nu-mi mai fac griji. ERAM SOCATA!!!
    Va inchipuiti cam ce traiesc eu incepand din clipa aceea. El a hotarat ca vrea sa ramana langa mine si copil dar pe mine nu ma incalzeste cu nimic asta, stiind ca nu ma mai iubeste. Prolema mare este ca nu stiu ce sa fac sa ies din impasul asta fara sa fac rau vietisoarei care creste in mine. De ce a trebuit sa aflu asa tarziu?
  •  
    • 1037 mesaje
    19 Aug 2005, 05:57
    0 0
    Nu stiu cit de bine stai financiar pt ca te-as sfatui sa pleci undeva in chirie si sa-l lasi in plata domnului.Normal,ca asta nu-i solutia sa stai cu el doar de dragu copilului pt ca el va creste iar voi(cuplul) o sa ramineti ca doi straini .Si sa fii sigura...daca sotul tau a incercat mierea in alta parte o va face si a doua oara.
  •  
    • 2209 mesaje
    19 Aug 2005, 10:12
    0 0
    Parerea mea este ca intr-un cuplu, odata cu disparitia dragostei, dispar si respectul, si increderea... si multe altele. Cum dragoste cu sila nu se poate, eu consider ca cel mai bine e sa-l lasi liber. Poate are nevoie de timp, poate are nevoie sa-si puna ordine in idei, nu mai stie nici el ce e in capul lui. Lasa-l liber, sa i se faca dor de tine, sa vada cat e de greu sa fii singur. Stii cum se spune...omul nu pretuieste ce are decat dupa ce a pierdut. Nu trebuie sa simta ca vrei sa-l tii langa tine cu orice pret, ca e totul pt tine. Fii cat se poate de lucida, reactioneaza matur, nu pleca capul. In plus, in Canada, e mult mai usor sa te descurci singura cu un copil. Ai foarte multe facilitati, te ajuta mult statul. Arata-i ca faci fatza si pe picioarele tale, nu el era pretele de sustinere...
  •  
    • 41 mesaje
    19 Aug 2005, 11:02
    0 0
    Nu te grabi sa iei masuri pe care apoi sa le regreti.In situatia ta este mai bine ca prioritatea sa fie copilul. Roaga-te la Dumnezeu sa-TI DEA CE ESTE MAI BINE PENTRU TINE.
    Nu uita ca o fiinta vine pe lune atunci cand trebuie. Mult succes!
  •  
    • 1511 mesaje
    19 Aug 2005, 18:59
    0 0
    hmmm! Adica a parasit-o pe madam pt ca s-a hotarat pt. tine si copil?
    Daca e asa, s-ar putea sa fie bine.
    El ce spune despre toata situatia asta?
    Aveti servicii intre timp?
  •  
    • 143 mesaje
    19 Aug 2005, 22:39
    0 0
    Mi-e foarte greu sa-l parasesc. Financiar nu stau prea bine pentru ca sunt la scoala, aici nu am pe nimeni care sa-mi ofere sprijinul, sunt si insarcinata si nu prea pot gasi de lucru si in plus sufar enorm cand sunt fara el. Sunt prea multe pe capul meu.
    Imi doresc enorm acest copil, poate ca el va fi singura mea alinare. Sper sa ma linistesc un pic sufleteste pentru ca bb sa se nasca sanatos.
  •  
    • 51 mesaje
    20 Aug 2005, 00:43
    0 0
    sentimentele tale, care sunt?
    sotul tau, e barbatul vietii tale? esti foarte fericita cand esti cu el ?
    simti ca si el e foarte fericit alaturi de tine ?
    puteti fi impreuna, fara certuri, fara reprosuri, fara regrete ?
    depinde ce simti tu. asta e cel mai important lucru. crezi ca a fost doar un moment dificil pt voi si de acum inainte se va dedica familiei voastre ?
    daca asta simti, atunci cred ca totul va fi bine si va doresc din suflet numai bine si un bebe sanatos si frumos care sa va umple de bucurie.