Caut...un altfel de doctor
-
18 Aug 2005, 23:000 0Am 28 de ani si de ceva vreme am probleme cu stomacul; daca pana acum cateva saptamani puteam sa ma hranesc numai cu ciocolata, snickers (sau asemenea) acum nu mai merge...orice as manca mi-e greata sau ma doare burta; ce as dori eu de la voi...o adresa a unui medic nutritionist sau cum s-o mai numi acum (NU Herbalife). Daca a fost cineva la un astfel de doctor care sa-i monitorizeze alimentatia, sa-i propuna alimente in functie de x factori. Caut sa am o alimentatie sanatoasa nu sa slabesc. Va multumesc
-
19 Aug 2005, 00:58in primul rand, nu ne-ai spus de unde esti(din ce oras).
probabil ca ti-ai distrus stomacul cu toate porcariile si ai vreun fel de gastrita. eu am avut toata viata probleme cu stomacul. in perioadele cand e "busit", il menajez si beau ceai de pelin dimineata pe stomacul gol. intr-o sapt iti revii. mananca mai mult iaurt, banane, mamaliga, paine de graham cu lapte s.a.m.d. chestii care refac flora intestinala. si incearca sa nu combini mancarurile prea mult. de exemplu fructe,legume, cartofi prajiti, cas, paine etc la aceeasi masa. stiu ca fructele nu se mananca imediat dupa masa pt ca te balonezi. se consuma la cel putin 2 ore dupa masa sau intre mese. sunt cateva reguli de alimentatie simple pe care daca le respecti nu ai probleme. nu trebuie sa stii ce sa mananci ci cand.
sper sa gasesti un nutritionist care sa aibe rabdare sa-ti povesteasca cum stau lucrurile. bafta -
19 Aug 2005, 21:43Sunt din Bucuresti. Multumesc pentru raspuns. E adevarat ca mi-am "busit" stomacul cu tot felul de mancaruri (mai ales dulciuri) si d-aia vreau sa-l menajez de aici incolo. Dar nu vreau ceva dupa ureche. Am incercat cu iaurturi si fructe si alte din astea dar nu merge prea mult timp (sunt si hipoglicemica) daca nu mananc ceva dulce la 2 zile nu mai pot sa ma dau jos din pat (din cauza aia nu pot tine nici o cura, fructele oricat zahar ar avea tot nu-mi sunt bune). Vezi dilema mea. Multumesc inca o data.