Transpiratie ciudata
-
18 Aug 2005, 21:410 0Am o problema...mai bine zis colega mea de servici are o problema si i-am promis ca ma interesez ptr ea fiindca ea saraca e disperata

Transpira prea tare...zice ea ca parca i s-au desensibilizat senzorii! Are momente cand merg pe jos si transpira toata si 'vine ca un val de caldura' pe ea; sau alte ori dc umbla si se opreste dintr-o data atunci leoarca se face !
Cu inima nu are probleme, Ca, Mg sunt perfecte, tensiune nu are, anemie nu are...
eu una i-am zis ca probbail e pe bazxa nervoasa !
voi ce ziceti ? sau ce sa faca ? -
18 Aug 2005, 22:33cunosc pe cineva care pateste exact la fel numai ca transpira doar in zona capului. e pe fond nervos aproape sigur. i s-a recomandat tratament cu ultrasunete,bai de namol relaxare etc
ar trebui sa-si aleaga o statiune de tratament si dupa vreo 2 sapt de relaxare s-ar putea sa scape de fenomenul asta.
multa bafta colegei tale si sanatate. -
19 Aug 2005, 18:54Dar dc e pe baza nervoasa dureaza mult vindecarea nu ?
Asa si ea in zona capului, mai ales la tample si frunte...si din senin uneori!
ea ii foarte pretentioasa cu ea insasi si dc ceva nu-i bine la fusta de ex incepe sa intre in panica!
mi si mila de ea -
18 Ian 2006, 00:53buna!si eu de 1 an transpir enorm...dar numai cand sunt nervoasa!è!sunt rece si simt cum mi se scurge apa la sub brate...si picioarele imi sunt la fel!!
-
18 Ian 2006, 09:44Se numeste hiperhidroza si principalele cauze sunt stresul, frica si socurile emotive. Infuzia din frunze de nuc ajuta in astfel de cazuri.
Se adauga o lingurita de frunze la o cana de 250 de ml de apa clocotita. Se beau doua cani pe zi.
Multa sanatate! -
18 Ian 2006, 12:26Ana, cati ani are prietena ta? Intreb acest lucru pentru ca transpitatiile din senin, ca un val de caldura, pot fi "renumitele" bufeuri, care preced intrarea in menopauza.