...
-
0 0...
-
Daca nu ai facut si analiza pt chlamydia, fa-o !!!
Cele doua cam merg mana in mana si crede-ma, nu ai vrea sa ai chlamydia si sa nu o tratezi pt ca duce la infertilitate.
Nu incerc sa te sperii, dar daca stii ca ai facut sex cu un partener care prezenta simptome de BTS, fa-ti TOATE analizele.
Si inca ceva :incearca pe viitor sa nu mai faci sex fara prezervativ, decat daca ai o relatie ce dureaza de ani.
Nu e bine sa te culci cu cineva dupa 2 luni, fara prezervativ, pt ca nu stii tot ce a facut inainte de tine.....si apoi pt ca nu merge relatia si-ti gasesti peste ceva timp un alt partener, o faci si cu acesta tot fara prezervativ....si poate, tot asa....
La prezervativ se renunta atunci cand ai cu adevarat o relatie SERIOASA, nu una de cateva luni. -
Ai dreptate, Riana. Am ajuns la concluzia ca sunt mare si proasta.Sau macar de o naivitate vecina cu prostia.Ma mandream cu candoarea si increderea mea in oameni. Acum ma simt ridicola.Am citit ce e cu blenoragia.Am fost la medic.Voiam sa va intreb daca voi ati avut si daca raspunde usor la tratamente.Multumesc, dragelor pentru interventiile voastre.