...

•  
    • 1564 mesaje
    18 Aug 2005, 10:22
    0 0
    ...
  •  
    • 1303 mesaje
    18 Aug 2005, 10:37
    0 0
    se mai intampla. nu e o boala chiar asa de grava si e tratabila, mergi la un cabinet cu un medic de incredere si povesteste-i toata istoria...
    o prietena draga de-a mea a luat (nu se stie cum) hepatita B asa ca putea fi MULT MAI RAU
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    18 Aug 2005, 11:08
    0 0
    Interesant cum iti asumi vina... Gonoreea este o boala cu transmitere sexuala, adica intr-un cuplu sanatos boala este adusa de partenerul infidel.
  •  
    • 1564 mesaje
    18 Aug 2005, 11:39
    0 0
    ...
  •  
    • 62 mesaje
    18 Aug 2005, 13:43
    0 0
    citeste pe internet despre gonoree/blenoragie. sunt multe informatii. da un search pe google.
    numa bine si nu te lasa pana nu o tratezi.
  •  
    • 524 mesaje
    18 Aug 2005, 17:05
    0 0
    Daca nu ai facut si analiza pt chlamydia, fa-o !!!
    Cele doua cam merg mana in mana si crede-ma, nu ai vrea sa ai chlamydia si sa nu o tratezi pt ca duce la infertilitate.
    Nu incerc sa te sperii, dar daca stii ca ai facut sex cu un partener care prezenta simptome de BTS, fa-ti TOATE analizele.
    Si inca ceva :incearca pe viitor sa nu mai faci sex fara prezervativ, decat daca ai o relatie ce dureaza de ani.
    Nu e bine sa te culci cu cineva dupa 2 luni, fara prezervativ, pt ca nu stii tot ce a facut inainte de tine.....si apoi pt ca nu merge relatia si-ti gasesti peste ceva timp un alt partener, o faci si cu acesta tot fara prezervativ....si poate, tot asa....
    La prezervativ se renunta atunci cand ai cu adevarat o relatie SERIOASA, nu una de cateva luni.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    18 Aug 2005, 17:24
    0 0
    Blenoragia netratata duce la infertilitate. Este adevarat ca la femei poate trece neobservata sau confundata, ca in cazul tau. Cel mai bine este sa mergi la un medic si el iti va spune ce analize trebuie sa faci si ce tratament sa urmezi, nu incerca sa te tratezi singura. Succes!
  •  
    • 1564 mesaje
    18 Aug 2005, 18:47
    0 0
    Ai dreptate, Riana. Am ajuns la concluzia ca sunt mare si proasta.Sau macar de o naivitate vecina cu prostia.Ma mandream cu candoarea si increderea mea in oameni. Acum ma simt ridicola.Am citit ce e cu blenoragia.Am fost la medic.Voiam sa va intreb daca voi ati avut si daca raspunde usor la tratamente.Multumesc, dragelor pentru interventiile voastre.