F URGENT AM NEVOIE DE UN SFAT

•  
    • 82 mesaje
    17 Aug 2005, 20:06
    0 0
    Baietelul meu (6 ani) a fost muscat de un paianjen (cred) si i s-a umflat manuta rau. Am fost cu el la medic si mi-a dat ceva pt alergie si nu mi-a spus decat sa-i pun comprese cu apa, dar parca i se umfla din ce in ce mai rau. Stie cineva ce pot sa-i dau sau ce sa-i pun pe manuta sa-i scada?
    Multumesc frumos
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Aug 2005, 20:28
    0 0
    Daca esti sigura ca manunta se umfla in continuare si nu ti se pare, mergi iarasi la medic, fara sa amani.
    Inseamna ca antihistaminicul dat de medic ori e prea slab, ori nu-si face efectul.

Cu reactiile alergice NU E DE GLUMIT.

Eu sunt usor alergica (inclusiv la muscaturile de paianjen). Daca iau o pastila de Clorfeniramin, in 20 minute deja umflatura cedeaza. De-aia zic: du copilasul la medic, daca umflatura nu a cedat la medicamentul prescris. (Nu-i da Clorfeniramin, ca nu stiu daca e bun pentru copii.)
  •  
    • 82 mesaje
    17 Aug 2005, 20:30
    0 0
    Merci mult, asta si aveam de gand .... mai stam putin sa vedem .... dar in afara de comprese cu apa rece altceva?
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Aug 2005, 20:33
    0 0
    Din cate stiu, daca reactia alergica produce edeme (umflaturi), se recomanda diuretice usoare.

Un ceiulet de cozi de cirese sau o limonada facuta in casa cred ca nu i-ar face rau copilului.
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Aug 2005, 20:38
    0 0
    A, si n-ar fi rau sa-i verifici temperatura - daca a crescut cat de putin, nu prea e de stat.
  •  
    • 82 mesaje
    17 Aug 2005, 21:02
    0 0
    Nu are temperatura, nu are ameteli sau alte simptome... atata doar ca i s-a umflat manuta. O sa-i fac un ceai cum mi-ai spus... merci mult
    De' ... mamica tanara si singura
  •  
    • 168 mesaje
    17 Aug 2005, 21:03
    0 0
    scumpa...da-i un Claritine..o pastila la 24 h....asta e doza pt copii...si trece imediat...
  •  
    • 16 mesaje
    21 Aug 2005, 15:49
    0 0
    av grija cu medicamente astea date asa la vrajeala ca s-ar putea sa ai be complicatii mai ales dak e mik