este posibil sa fiu insarcinata?

•  
    • 16 mesaje
    16 Aug 2005, 23:10
    0 0
    Am facut dragoste cu prietenul meu la cateva zile dupa ce mi-a venit ciclul. El s-a retras inainte, eu iau si pastile de vreun an...nu parea sa fie vreo problema...el a plecat si toata luna n-am mai facut nimic...mi-a venit ciclul atunci cand trebuia, problema este ca a curs mult mai putin ca de obicei si era si o culoare mai inchisa..aproape negru...este posibil sa fiu insarcinata?sunt ingrijorata, ca am inceput sa iau iar pastile...
    precizez ca luna asta am avut si probleme de sanatate...am fost si racita,si probleme cu dintii..si am mai luat medicamente (dar dupa ce a plecat prietenul meu) dar nu antibiotice. ce credeti?
  •  
    • 635 mesaje
    17 Aug 2005, 08:44
    0 0
    cred ca ai avut doar putin modificat ciclul din cauza racelii. si eu am patit de multe ori.
    totusi daca ai dubii ia un test barza.
  •  
    • 16 mesaje
    17 Aug 2005, 10:56
    0 0
    Si testul asta e sigur?
  •  
    • 2198 mesaje
    17 Aug 2005, 11:10
    0 0
    Eu zic ca nu esti ..dar un test de sarcina are sa te linisteasca...Iti recomand sa iei testul Femina ( pentru orice moment al zilei) ..Sunt super bune si foarte ieftine...Eu le folosesc foarte des.
  •  
    • 91 mesaje
    17 Aug 2005, 11:35
    0 0
    Sa ne spui ce ti-a iesit.
  •  
    • 1070 mesaje
    17 Aug 2005, 12:41
    0 0
    Ei, ti-ai luat testul? care e rezultatul? spui ca ti-a venit menstuatia si ca era inchisa la culoare.A depasit cumva numarul zilelor?
  •  
    • 16 mesaje
    17 Aug 2005, 13:10
    0 0
    Maine imi iau testul.Ciclul nu a depasit numarul zilelor. A venit la timp,era inchis la culoare..chiar erau niste ..cum sa zic?chisturi...bucatele de ceva prin sangele ala...a durat putin..vreo 4 zile...prima zi a curs bine, in a doua n-a curs mai nimic.in a treia si a patra doar cateva picaturi...de obicei ciclul meu dureaza 4 zile ca iau pastile si dureaza putin.
  •  
    • 1070 mesaje
    17 Aug 2005, 19:05
    0 0
    Pentru prima oara in viata mea mi-a intarziat(in afara de data cand am ramas)...mi-am luat testul si spune ca nu sunt, dar de ce intarzie? au trecut 5 zile si nimic...ce-o fi?
  •  
    • 16 mesaje
    17 Aug 2005, 19:34
    0 0
    Testele astea sunt sigure? 100%? Poate ai o dereglare..nu stiu...mai bine ai lua anticonceptionale..cu ele mereu iti vine ciclul la timp.