pneumonie

•  
    • 174 mesaje
    16 Aug 2005, 15:51
    0 0
    Fetelor,

Azi am aflat ca am pneumonie....Mi-au dat o gramada de medicamente, augmentin, biseptol, codeina.
    Ceva naturist pot incerca, ce stiti?

Multumesc,
  •  
    • 9 mesaje
    16 Aug 2005, 19:27
    0 0
    Buna
    Marturisesc, ca eu sunt impotriva tratamentelor medicamentoase. Uite un exemplu: nu am luat nici o pastila timp de un an si jumatate (pentru ca am fost insarcionata si nu am avut voie), iar cand am avut o durere de cap ingrozitoare si nu-mi trecea cu nimic, am luat un banal algocalmin. Mi-a trecut durerea de cap in 10 minute. vezi ce inseamna sa nu-ti inveti corpul cu pastile? Asa ca bine ar fi daca am lua pastile numai in cazuri de extrema urgenta.
    Cat despre problema ta, eu o rezolv foarte simplu: bai fierbinti la picioare (in care pun sare din belsug), mult ceai de tei cu multa lamaie in el si ma ung cu otet pe tot corpul (special in cap). Asta ar trebui sa faci seara, cam 2-3 zile la rand, sau mai putin daca te simti mai bine.
    Iti doresc multa sanatate si sa aud numai bine.
  •  
    • 111 mesaje
    19 Aug 2005, 16:14
    0 0
    hellooooo!! e pneumonie si nu trebuie tratata cu superficialitate. ia toate medicamentele prescrise si nu te juca cu viata ta! eu am avut acum 1 an si am facut injectii, am luat medicamentele prescrise, am stat in casa in pat (oricum eram obosita din cauza bolii). nu bai, ca nu e gripa sau guturai. multa sanatate!
  •  
    yra
    • 33 mesaje
    19 Aug 2005, 16:58
    0 0
    Tu ai pneumonie si vrei sa te vindeci cu bai fierbinti si lamaie?daca era atat de simplu nu mai mureau atatia in trecut....Pune mana si ia medicamentele pana nu se agraveaza!
    nu sunt impotriva tratamentelor naturiste dar se stie ca nu dau rezultate decat dupa o administrare mai indelungata si tu nu cred ca iti permiti sa risti atat, mai ales cand ai la indemana un tratament destul de simplu cu medicamente.