probleme din cauza cerceilor
-
16 Aug 2005, 10:030 0Buna dimineata, fetelor!
Va scriu pentru ca mi-a aparut o problemuta, aparent banala, careia nu reusesc sa-i dau de cap. Port cercei de multi ani si nu am renuntat la ei decat in urma cu doua saptamani, fara vreun motiv anume (ma plictisisem si voiam altii). Dupa ce am incercat insa sa-i pun la loc, am constatat ca lobul urechii ma ustura si chiar sangereaza, mi-a teama sa nu se infecteze asa din senin. Nu stiu daca e mai bine sa port totusi cerceii in speranta ca se vor obisnui iarasi urechile sau sa renunt pana se vor vindeca. Care sa fie cauza? -
16 Aug 2005, 10:47nu ai precizat daca cerceii sunt de aur, argint, titan sau otel chirurgical, situatie in care n-ar trebui sa abia asemenea efecte.
depinde cat de intensa este mancarimea si sangerarea. daca sunt de mica intensitate si simti o ameliorare dupa cca 30 min - 1 h de cand iti pui cerceii, poti sa ii porti linistita. insa daca sunt mai intense, eu zic sa lasi un timp urechea 'sa se linisteasca', altfel risti sa te trezesti cu vreo infectie si crede-ma, sunt extrem de neplacute. eu m-am incapatanat sa port niste cercei care imi produceau aceleasi simptome si pe langa infectie m-am ales cu o sensibilitate marita a lobilor urechilor (nu mai pot sa port decat aur sau argint, altfel infectia se instaleaza in decurs de cateva minute). -
16 Aug 2005, 13:45Cumpara de la farmacie BETADINA este un dezinfectant foarte puternic, da-te seara cu el pt ca se pateaza urechea si nu potzi sta asa in timpul zileu. Este o solutie lichida de culoare rosie, costa pana in 30 de mii, te tamponezi pe ureche CU CERCELUL PUS si dai cumva si pe cercel (pe partea care intra in ureche) si misti de cercel ca sa intre si in gaura. Eu asa am scapat de o infectie urata exact cum aveai tu.