unde e placerea?

•  
    • 168 mesaje
    15 Aug 2005, 11:37
    0 0
    buna din nou!
    mi-am inceput viata sexuala de curand...de vreo 10 zile adica
    la inceput ma durea groaznic...si acum ma mai doare putin...dar placere nu simt deloc...el are experienta...eu sunt super excitata...si totusi nimic...
    am incercat mai multe pozitii dar degeaba...
    o fi ceva in neregula cu mine?
    va rog dati-va si voi cu parerea...
  •  
    • 367 mesaje
    15 Aug 2005, 12:03
    0 0
    Am si eu o nedumerire,poti face ecografie intravaginala, virgina?
    Cred ca stii de ce te intreb asta?
  •  
    • 168 mesaje
    15 Aug 2005, 12:59
    0 0
    hmm....acum ceva timp am intrebat de ecografie intravaginala dar nu pt mine...ci pt mama mea care are un fibrom si ii este necesara si o astfel de ecografie..
  •  
    • 367 mesaje
    15 Aug 2005, 15:17
    0 0
    Am reusit sa te ajut cu ceva?
    Cat despre placere sa stii ca eu am avut primul orgasm dupa aproape un an de viata sexuala.Faptul ca ai inceput cu stangul nu e prea bine dar asta nu inseamana ca si tu vei avea orgasm peste un an.Mai...persevereaza si ai sa vezi ca ai sa ai si rezultate!
    Iar despre sanatatea ta retine urmatoareleaca nu te doare cand o faci si nu ai scurgeri urat mirositoare inseamana ca lipsa orgasmului nu e de natura organica ci psihica.
    Sper ca nu ti-am speriat,oricum daca poti incearca in fiecare zi asta e sfatul meu.
  •  
    • 168 mesaje
    15 Aug 2005, 21:23
    0 0
    ms de raspuns...
    nu ma sperii asa de usor...
    iar de incercat in fiecare zi e cam greu..noi ne vdm cam o data pe saptamana...sapt trecuta am avut noroc si am putut sa plecam amandoi la mare...
    pupici
  •  
    • 178 mesaje
    15 Aug 2005, 21:41
    0 0
    Deloc, deloc? Adica e ca si cum ai curata cartofi sau cum vine asta?

In primul rand iti trebuie relaxare, sa nu te mai gandesti cum ar trebui sa fie si ce sa simti si un partener care sa te atraga si sa fie atent cu tine. S-ar putea si ritmul sa fie prea rapid pentru tine.

O sa devina mult mai bine in timp. Dar trebuie sa nu te stresezi, pentru ca cu cat te strsezi mai rau cu atat nu o sa simti mare lucru.
  •  
    • 168 mesaje
    16 Aug 2005, 08:29
    0 0
    relaxati suntem...iar eu simt doar o miscare de genul "dute-vino"...
    o sa mai exersam...rabdare am destula
    ms de rasp
  •  
    • 513 mesaje
    16 Aug 2005, 12:53
    0 0
    A incercat el sa te stimuleze si clitoridian ... sau tu in timpul contactului???
  •  
    • 168 mesaje
    16 Aug 2005, 13:24
    0 0
    a incercat el, dar i-am zis sa ma lase in pace si sa-si vada de treaba lui...
    si s-a suparat...cred k dak ar fi perseverat simteam si eu ceva...oricum era placut ce facea el acolo, dar eu sucita ca intotdeauna...
  •  
    • 513 mesaje
    16 Aug 2005, 14:59
    0 0
    E-na lasa baiatul in pace sa-si faca treaba ...nu mai face pe rusinoasa ... ca nu se intampla decat de bine. Lasa complexele, falsa pudoare ... fii tu insuti, fa ce-ti place, lasa-l si pe el ... O femeie tre' sa-si cunoasca propriul corp ... deci ...incearca singurica ...vezi ce-ti provoaca placere ...ce nu ...