CONDYLINE

•  
    • 110 mesaje
    14 Aug 2005, 15:49
    6 2
    am si yo o mare nedumerire...mi am cumparta aceasta solutie pt k am auzit k este f eficienta...mi am dat cu ea d 3 ori...seara si dimineata...dar akum in a 2 a zii...nu vad o deosebire prea mare...si nici nu ma ustura aja cum spun toate fetele cu kre ma vb...oare dc??ce se intampla??
  •  
    • 110 mesaje
    15 Aug 2005, 14:56
    2 1
    chiar nu a folosit o nimeni??? nu pot crede asta...
  •  
    • 110 mesaje
    15 Aug 2005, 20:26
    2 0
    condyline este o solutie pt negii genitali...
  •  
    • 635 mesaje
    16 Aug 2005, 08:19
    0 1
    si eu am luat la un moment dat condyline dar erau ovule si nu petru negi mi-a dat.
    mi-au dat pentru condiloame.
    oricum nu am avut senzatii de usturime sau nici un fel de disconfort si din cate stiu si-au facut treaba. nu cred ca trebuie sa te usture ca sa fie eficiente.

tie pentru ce ti-au prescris?
    eu am avut niste condiloame (de la HPV) dar au fost si cauteriate, nu doar de la ovule au trecut.
  •  
    • 110 mesaje
    16 Aug 2005, 12:59
    3 0
    condiloame...traditional..negi...la mine nu se prea vede rezultatul...adik dupa 3 zile nu au disparut...aja a fost si la tine???u ce ai facut???
  •  
    • 110 mesaje
    16 Aug 2005, 12:59
    0 0
    a....si nu ovule...solutie am eu
  •  
    • 635 mesaje
    16 Aug 2005, 13:46
    1 0
    cred ca e putin diferita situatia. eu am avut ovule si tin minte ca am luat destul de mult, 3 folii parca, adica 18 ovule, unu dimineata unu seara.
    si inca ceva, la mine au fost cauterizate totusi condiloamele, nu stiu pentru ce am mai primit si ovulele.

din pacate nici eu nu ma pricep doar ca am avut si eu. acusi trebuie iara sa merg la control.
  •  
    • 110 mesaje
    16 Aug 2005, 14:46
    2 0
    pai si mie mi au fost cauterizate condiloamele...de 2 ori...am facut si aplicatii cu podofilina...dar mi sa spus k condilinul este mult mai bun
  •  
    • 635 mesaje
    16 Aug 2005, 15:44
    7 1
    tot condiloame ai avut?
    offf...ce ma inerveaza, atatea fete cu nenorocitele astea. tot de la HPV? si ai recidivat, sau asta e primult tratament pentru ele?

la mine au pus ceva acid pe ele de cateva ori (3 sau 4, dar la cabinet) si dupaia mi-au dat si ovulele de care vorbeam.

ce ma mira este ca pe net nu am casit condyline doar solutie pe cand eu tin minte sigur ca erau ovule...in fine.

stiu ca a durat si la mine mult pana au trecut. pe peretele vaginal imi punea ceva solutie acida cu care le ardea...ustura rau de tot catva timp...apoi trecea si se "decojea" o portiune din peretele vaginal. cred....stiu ca aparea o pojgita subtire la cateva zile dupa ce imi punea acidul ala.

daca nu ai incredere in tratament incearca inca un doctor...nu stica o a doua parere. de unde esti, din bucuresti?
  •  
    • 14 mesaje
    16 Aug 2005, 18:50
    0 0
    si eu am avut, am incercat si eu Condyline si nu a avut nici un efect.Mi-au trecut cu altceva.Personal cred ca este o risipa de bani si mai si ustura.
  •  
    • 110 mesaje
    16 Aug 2005, 22:19
    2 0
    anna_maria spune mi si mie te rog...cu ce ti au trecut???k nu mai stiu cu ce sa mi dau...si tot degeaba...stie cineva sa mi recomande si ceva pt imunitate??
  •  
    • 14 mesaje
    18 Aug 2005, 14:36
    2 0
    da-mi adresa ta de email, iti las un mesaj
  •  
    • 110 mesaje
    18 Aug 2005, 17:50
    0 0
    adresa mea de mail este blondutzayo@yahoo.com
  •  
    • 110 mesaje
    21 Aug 2005, 14:21
    1 0
    anna_maria te rog nu uita sa mi trimiti mail ...nu mai stiu cu ce sa mi dau sa treak...m am saturat si de doctori si de tot
  •  
    • 1 mesaje
    11 Sep 2007, 18:48
    0 0
    ana te rog sa imi spui si mie daca stii o metoda eficienta.eu am incercat cu condyline si inca astept sa vad daca da un rezultat.poti sa imi dai un sfat daca stii o metoda eficienta sa scapi de asa ceva?
  •  
    • 2209 mesaje
    11 Sep 2007, 19:43
    0 0
    Nu ati incercat cu Duofilm? Am auzit ca este foarte eficient, dar trebuie pus cu grija, numai pe neg, sa nu se ajunga la tesutul sanatos...
  •  
    • 3 mesaje
    11 Sep 2007, 23:19
    1 0
    Buna eu am folosit condyline si este f. eficient.Dar tb sa te dai de 2ori/zi timp de 3 zile apoi faci 2 zile pauza si apoi reiei la fel.Oricum dispar dar e posibil sa mai apara si altele, e bine totusi sa mentii tratamentul mereu
  •  
    • 175 mesaje
    12 Sep 2007, 09:09
    0 0
    Cum zicea idilec e bine sa aplici Condyline-ul sau o zi da una nu.Ginecologul nu ti-a spus cum sa te dai si ca afecteaza tesutul din jurul negului daca nu e folosit corespunzator.Trebuie sa ai rabdare incep sa treaca la cateva zile si trebuie sa iti intaresti imunitatea , fiindca boala la tine recidiveaza.Daca usturimile sunt mari si ai rani fa bai de sezut cu musetel in cateva zile esti ca noua.
    Cel mai important faceti sex protejat , sa nu se ajunga aici.
  •  
    msr
    • 29 mesaje
    12 Sep 2007, 09:23
    6 1
    hello
    haide ca poate te ajut eu cumva. nici pe mine nu m-a durut la inceput dar spre sfarsit ma ustura. doctorul mi-a zis ca imi trece in minim 2 saptramni, mi-a trecut intr-una. eu ma dadeam o zi da si una nu.
    eu am cautat pe net si am citi ca tinctura de rostopasca e complementara condyline-ului. asa ca mi-am luat, am diluat-o in apa, 1/5(rostopasca/apa). dupa cum am zis mi-a trecut intr-o saptamana. o recomand cu cea mai mare incredere. mi-a trecut de mai bine de o luna, inca nu a recidivat si sper ca nici nu o sa o faca.
    pentru imunitate am luat echinaceea si catina. sirop. acum intentionez sa iau ceai.
    sa auzim numai de bine!
  •  
    • 3 mesaje
    12 Sep 2007, 13:47
    5 8
    Buna am folosit si eu Condyline.A fost eficient dar tb sa te dai de 2 ori/zi timp de 3 zile dupa care faci pauza 2 zile si apoi reiei la fel.