Eczema Seboreica

•  
    • 65 mesaje
    12 Aug 2005, 18:22
    0 0
    In primul rand va salut pe toti! Va urmaresc de mult toate discutiile si sfaturile pe care va dati si speram sa raman si eu doar la stadiu de citit dar din pacate prietenul meu are o problema care sincer vad cum il chinuie zilnic si ii distruge viata: eczema seboreica! Are 22 de ani si are boala asta din clasa a 11-a! Parul i se ingrasa ingrozitor de tare, s-a mai si rarit asa difuz si are ca niste bobite de gris pe pielea capului care-l mananca foarte tare. De 4 luni a fost la dermatolog ia prescris tetraciclina 3 luni plus polivitamine si calciu...acum in luna a 4-a numa Vit B6...

nu stiti fetelor, si nu numai, seboreea asta se poate vindeca de tot? are tratamentul rezultat ? se poate vindeca eczema ? mai creste parul cazut dupa aia ?
    din ce am citit eu pe internet eczema asta nu se vindeca niciodata mai ales 'matreata' aia profunda care o are el.

mai precizez ca are momente cand daca se apleaca incepe sa transpire foarte tare, nu stiu dc are legatura!

va rog sa va dati cu parerea si sa-l vindec cumva!

sampon: Neutrogena T\Gel acuma
    (Nizoral, Selsun, Ducray, Phyto...fara rezultat)

va multumesc
    anna
  •  
    • 1090 mesaje
    13 Aug 2005, 10:27
    0 0
    salut, anna!
    Am mai postat mesaje pe la topicurile "dermatita seboreica", ia vezi, poate gasesti ceva pe acolo!
    orice ar fi, daca doctorul vostru recomanda baiatului un tratament cu corticoizi, sa il refuzati!
    exista si alte sisteme de tratament, mai putin nocive. in cazul meu, corticoizii nu numai ca nu m-au vindecat, mi-au facut chiar rau!
    la un homeopat ati incercat?
    si da, cica se zice ca boala asta nu are leac...hm...as avea de comentat aici: e criminal sa spui asta unui bolnav, nu se mai vindeca veci prin vointza proprie, iar boala se poate tine in friu foarte bine, odata ce i-ai gasit leacul.
    incercati nizoral crema - local, si nizoral tablete - intern. insa cu maaaare grija, fiindca tabletele sunt hepato-toxice. daca baiatul are probleme cu ficatul, mai bine renuntati si luati numai crema, sa o aplice pe frunte, pe sprincene - daca sunt probleme, si la insertia parului.
  •  
    • 765 mesaje
    13 Aug 2005, 12:11
    0 0
    buna anna,
    te rog sa cauti la plafar uleiul ADEN-P (eu l-am gasit la 45.000 lei) si sa-l folosesti pentru prietenul tau.
    daca ai probleme in a-l gasi iti spun ca este facut de Stefania Stefan la Cluj si orice plafar il poate comanda.
    sanatate
  •  
    • 65 mesaje
    13 Aug 2005, 17:37
    0 0
    Va multumesc in primul si primul rand !

Delphina sincer nu stiu ce sa cred in legatura cu faptul ca este o boala care nu are leac; nu-mi vine sa cred...din ce 'cercetari' am facut eu de vina este ceva ciuperca Phitosporum Ovale si nu vad de ce ar fi imbatabila...Ai vazut tu vreun dermatolog chel sau cu matreata ?! Nu cred! Deci tind sa cred ca se poate vindeca si seboreea si eczema dar nu vad de ce sunt asa egoisti de tin totul ptr ei!

Myway, uleiul ADEN-P sigur da rezultate ? Ai auzit tu de persoane care se vindeca de la el ? Oricum il vom incerca sa vedem!

Va multumesc amandurora!
    Anna
  •  
    • 367 mesaje
    13 Aug 2005, 17:45
    0 1
    Chel Stop si Sapun moale,le gasesti la Plafar costa in jur de 100 de mii amandoua si rezultatul este garantat.
    Te pup.
  •  
    • 263 mesaje
    13 Aug 2005, 17:56
    0 0
    Salut Ana

Nu stiu daca fratele meu a avut exact dermatita din asta, dar ocrium situatia era tragica si la el.Avea rani in cap, matreata ii cadea in bucati si ii aparuse si pe fata.
    Pt cap solutia a fost vichy decros (am incercat si noi celalate enumerate de tine si nimic). Asta a functionat din prima sapatamina; adio rani, matreatea si mincarime! S-a spalat si pe fata de citeva ori cu ea. Pe fata ii mai apare din cind in cind: are o crema de la La roche possay special pt asta(el zice ca asta nu a facut mare brinza) si mai are o creama cu conecntratii mica de aha - de la ducray. Evitati coritizonii!
    am citit la vremea respectiva ca un regim corespunzator ajutta
    sper sa scapti de pb asta!
  •  
    • 765 mesaje
    13 Aug 2005, 20:18
    0 0
    Anna, pot sa-ti despre ulei ca a fost folosit pe un catel care facuse ceva urat pe piele de ii cazuse tot parul. Medicul veterinar a indicat acest ulei.
    Pielea s-a refacut si parul a crescut lucios si frumos.
    M-am hotarat sa-l folosesc si eu pentru par dar, in prima instanta, nu l-am gasit. Si nici o alta informatie nu aveam: pt ce este indicat, cine l-a facut, etc.
    In final am aflat cine il produce si la plafarul la care merg de obicei am dat acesta informatie. Uleiul a fost adus si era cat pe ce sa raman fara el in prima transa pentru ca a fost vandut destul de bine.
    Din indicatiile lui citez: boli de piele, ulcer varicos, psoriazis, rani, reumatism, etc.
    Iar continut: 3 uleiuri naturale, extrac. de tataneasa, extr. de galbenele, antioxidanti.
    Cam asta e ce pot sa-ti spun pana in prezent. Acu il foloseste sotul meu pentru par (stii, dupa o varsta incepe sa apara si chelia si incerci s-o previi ...)
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Aug 2005, 22:57
    0 0
    foarte interesant, myway
    Sotul tau e multumit de efecte? Cum il foloseste? Conform prospectului (in fiecare seara) sau mai rar?

Pentru cine nu-l gaseste la Plafar sau farmacii:
    http://www.naturaplant.ro/produse/705/Ulei_Aden-P

(scoateti spatiile goale din link)
  •  
    • 65 mesaje
    14 Aug 2005, 10:55
    0 0
    ce multe mesage!

ce am observat dupa 3 luni de tratament la el e ca acuma parul, adika firul de par propriu zis nu se mai unge numai dupa 4-5 zile dar pielea capului e intotdeauna unsa! Nici nu stiu dc sa sper sau nu, io fiind mai pesimista de felul meu

Despre corticoizi am citit ca sunt un hormon natural produs de organism in caz de stress si are un rol de sedativ-localsi se foloseste numai in faza de atac! de ce ar fi daunator ?

va multumesc fetelor
  •  
    • 765 mesaje
    14 Aug 2005, 19:27
    0 0
    Donna, ar fi necesar sa-l folosessca in fiecare seara dar... daca ma ocup eu de parul lui e bine, daca nu... intelegi tu ce se intampla ... il foloseste cand isi aduce aminte
  •  
    • 647 mesaje
    15 Aug 2005, 16:58
    0 0
    Da,nici eu nu stiu prea multe despre efectele secundare ale corticoizilor.Ne lamureste cineva?Delphina?Anybody?
  •  
    • 647 mesaje
    15 Aug 2005, 17:00
    0 0
    mie mi-a recomandat dermatoloaga diprosalic pt o matreata groaznica si mi-a facut bine,dar e glucocorticoizi 80% si de aia intreb...
  •  
    • 65 mesaje
    16 Aug 2005, 16:29
    0 0
    Diprosalic te-a scapat de ea definitiv ?
  •  
    • 1094 mesaje
    16 Aug 2005, 17:18
    0 0
    Sa incerce " BLUE CAP" exista si sub forma de lotiune si crema.
  •  
    • 647 mesaje
    16 Aug 2005, 18:46
    0 0
    Cat timp imi dau cu Diprosalic imi trece (efectul la mine s-a vazut dupa doar 2 aplicari) si se mentine inca vrei sapt doua dupa care iar incepe sa apara
    Asa ca nush ce sa zic
  •  
    • 647 mesaje
    16 Aug 2005, 18:47
    0 0
    Anyway ,dc descoperi vreun leac care functioneaza zi si mie ca stiu si eu pe cineva cu aceleasi simptome ca ale prietenului tau si tare m-as bucura sa-i zic ca exista o solutie pt pb asta
  •  
    • 65 mesaje
    16 Aug 2005, 19:24
    0 0
    cred ca incercam si cura cu argila ptr ca nu e greu de tinut si asta face minuni
    si eu cum sunt o fetita mai naiva...cred in minuni
  •  
    • 647 mesaje
    16 Aug 2005, 19:31
    0 0
    E buna cura cu argila am tinut si eu dar trebuie sa te dezamagesc :nu face minuni!
    Incearca sa o combini cu regim alimentar,daca poate sa tina vreo 2-3 zile(nu mai mult!) doar cu sucuri de legume si fructe
  •  
    • 65 mesaje
    16 Aug 2005, 21:28
    0 0
    Io am auzit de la cineva care a spus ca a reusit sa scape cat de cat de dermatita cu cura asta!
  •  
    • 65 mesaje
    17 Aug 2005, 22:05
    0 0
    Inca ceva si scapati de mine da ii foarte important !

1. Dc se vindeca seboreea se vindeca si eczema/dermatita seboreica ?

2.Conteaza dc parul e scurt sau lung ?

3.Este sau nu o ciuperca la urma urmei implicata ?

Va multumesc si o zi buna fetelor