raceala la ovare/cistita

•  
    • 886 mesaje
    11 Aug 2005, 19:35
    0 0
    Salut fetelor! NU sunt sigura, dar cred ca am racit la ovare. Daca a "suferit" vreuna din voi de asa ceva, sa imi spuna si mie daca a usturat-o, daca ii venea sa urineze frecvent si oarecum cu sange..Astea sunt simptomele mele. Sper sa nu fie ceva mai grav. Si daca stiti vreuna ce as putea sa iau sa imi treaca, v-as fi foarte indatorata sa imi spuneti. Va pup!
  •  
    • 248 mesaje
    11 Aug 2005, 19:38
    0 0
    din cate spui, e mai degraba o infectie la vezica urinara, ce e drept, alimentata si de frig. Daca descrii simptomele unei farmaciste, va sti sigur ce antibiotic sa iti dea, in cazul in care nu poti ajunge la dr. de familie.
  •  
    • 886 mesaje
    11 Aug 2005, 19:47
    0 0
    mi-e cam jena sa ma duc sa ii zic farmacistei ca urinez frecvent ma gandeam ca scap mai usor, intrebandu-va pe voi
  •  
    • 372 mesaje
    11 Aug 2005, 21:40
    0 0
    Atunci cand racesti la ovare, te doare burta ca la ciclu.
    Nu sunt sigura, dar s-ar putea sa fie vorba de o cistita
  •  
    • 886 mesaje
    11 Aug 2005, 21:46
    0 0
    da..am trecut peste jena si m-am dus la farmacista. mi-a dat antibiotice, tre' sa le iau la 12 ore, sper sa isi faca efectul, ca am vazut o groaza de posibile reactii la medicament, sper sa nu dezvolt vreo alergie. cica e inceput de cistita
  •  
    • 372 mesaje
    11 Aug 2005, 22:03
    1 0
    Atunci cand inghiti antibiotice e bine sa mananci cate un iaurt natural. Iaurtul reface flora bacteriana pe care antibioticele o distrug.
    Oricum, tine-te de tratament, ca alta cale n-ai.
  •  
    • 95 mesaje
    9 Sep 2005, 12:18
    0 0
    Am patit acelasi lucru, probabil din cauza frigului. Imi venea sa shushu tot timpul si cand ma duceam sa fac shushu, faceam putin de tot si ma durea ingrozitor. La farmacie mi-a dat un antibiotic (Noflo... something) si niste No-Spa. Dupa cinci pastilultze de antibiotic (1 la 12 ore), mi-am revenit. Ah, era sa uit, am stat si cu o sticla calda pe burtica vreo cateva ore. Cred ca si asta a ajutat. Si am inceput sa port ciorapei prin casa.
    Va pupic si va urez insanatosire grabnica.
  •  
    • 95 mesaje
    9 Sep 2005, 12:20
    0 0
    Scuze, abia acum am vazut ca subiectul e mai vechi. )