Screloza laterala amiotrofica

•  
    • 3 mesaje
    11 Aug 2005, 17:57
    0 0
    Buna,

am si eu o rugaminte la voi.....tatal meu a fost diagnosticat in urma examenului RMN cu screloza laterala amiotrofica, medicul care i-a interpretat RMN-ul i-a prescris o medicamentatie formata din :indometacin, vitamina A si E...
    as vrea daca stie cineva mai multe despre aceasta boala, despre un tratament bun sa imi spuna si mie...
    o sa merg cu tatal meu si la alti medici..dar as vrea daca imi poate da cineva de pe forum care stie cateva informatii despre aceasta boala...
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Aug 2005, 18:50
    0 0
    "SCLEROZA LATERALA AMIOTROFICA(boala de neuron motor)este o boala cu evolutie foarte rapida care distruge aparatul locomotor."

Este tot ce am gasit.
    Plus o scurta referire la faptul ca aceasta boala ar putea beneficia de pe urma terapiei cu venin de albine.

"Mai multe informatii despre terapia cu venin de albine, le puteti obtine de la medicul Mihaela Orodan din Arad, care a fost la o specializare in Taiwan pe aceasta tema .
    Adresa : apfr_arad@yahoo.com"
    (informatie luata de pe http://www.tianshi.ro/forum/viewtopic.php?t=57&sid=6d91b925f21a42b4e0c48983e8cba8b2)

Multa sanatate tatalui tau!
  •  
    • 1 mesaje
    9 Feb 2006, 15:02
    0 0
    Mama mea a fost diagnosicata in urma cu 3 ani cu aceeasi boala ca si tatal tau.Boala a evoluat extrem de repede,acum mama este imobilizata la pat...i s-au atrofiat muschii intregului corp.Nu vreau sa te sperii,fiecare om reactioneaza diferit la boala.Mama a reactionat f rau.Tratamente a facut f multe:Keltican, Rilutek,Thiogamma etc.Pentru mama nu au fost rezultate pozitive deloc,dar poate pentru tatal tau vor fi bune.Noi avem o speranta,totusi:operatie la Kiev.Operatia consta in transplant de celule stem si pretul este de 18 000 euro pentru mama.Poti lua legatura cu clinica din kiev la www.emcell.com .Daca vrei sa ne ajuti cu ceva viziteaza site-ul lui mama www.new.noi4you.com si trimite-l mai departe.
    Multa sanatate pentru tatal tau!