spitalul elias

•  
    • 106 mesaje
    9 Aug 2005, 10:06
    0 0
    Buna dimineta!
    M-ar interesa, daca stiti, un medic ginecolog bun de la Spitalul Elias care sa aiba si cabinet particular. De preferat sa fie femeie...
    Multumesc.
  •  
    • 7 mesaje
    9 Aug 2005, 16:06
    0 0
    un foarte bun ginecolog de la elias este dl tutunaru, are si cabinet particular. depinde ce afectiuni ai, el este specializat in laparoscopie si probleme de infertilitate.
    eu sunt din bv, i-am gasit site-ul pe net (www.infertilitate.r si m-am dus glont la el. crede-ma ca si eu vroiam sa merg doar la femei, dar tutunaru te face sa te simti incredibil, este un OM adevarat si un profesionist desavarsit, inchipuie-ti ca nu primeste bani pt operatii si stie cum sa se poarte cu o femeie speriata (de bombe) de vizita la ginecolog.
    daca intri pe site afli datele de contact, poti sa-l suni chiar pe el personal pe mobil daca ai o probema mai delicat.
    apeleaza cu incredere la el si, crede-ma, nu o sa-ti mai fie jena sa mergi la consultatie.
    p.s. am uitat sa spun ca arata bestial, dar asta nu are nici o legatura cu miezul problemei!
  •  
    • 106 mesaje
    10 Aug 2005, 11:40
    0 0
    Multumesc mult pentru raspuns. Am citit multe opinii favorabile despre dr. Tutunaru si m-au convins deja. Stii insa unde are cabinetul particular? Ma gandesc sa-mi fac o programare pentru un consult de rutina, mai ales ca intentionez sa raman insarcinata si vreau sfaturi competente. Cat despre faptul ca nu pretinde bani de la pacienti, mai am inca de luptat cu mentalitatea mea "made in Romania", conform careia ca sa ti se acorde atentie trebuie sa fii "atent" la randul tau...
  •  
    • 7 mesaje
    10 Aug 2005, 11:58
    0 0
    adresa cabinetului ti-o va spune asisrenta lui, la nr de mobil pe care-l gasesti pe site, la rubrica contact, pt programari (este langa pasajul p-ta muncii).
    sunt sigura ca o sa fii pe maini bune odata ce esti pacienta lui t.
    o sa vezi ca nu e nevoie sa-i dai bani ca sa fie atent cu tine! lucru care nu e valabil cu toate asistentele din spitalul elias, dar asta e...
    suna cu incredere la nr de la programari, iti raspunde asistenta lui t care e o draguta si iti explica ce si cum.
    iti doresc mult succes si sa fii mamica ff curand! (eu urmez un tratament pentru asta, am endometrioza si deocamdata cel mai sigur ar fi sa raman insarcinata prin fertilizare in vitro, dar cu rabdare si homeopatie poate am snase pe cale naturala)
  •  
    • 106 mesaje
    10 Aug 2005, 12:52
    0 0
    Sa auzim de bine!