ovare micropolichistice
-
17 Iun 2002, 21:380 0Mi s-a pus diagnosticul de ovare micropolichistice.Ce inseamna ovar distorsionat? La ecografie mi s-a spus ca am la ovarul stang un chist 54/30 complicat hemoragic fiind necesar interventia chirurgicala. mai pot avea copii? Se mai produce ovulatie? Va multumesc.
-
19 Aug 2003, 15:08Am avut si eu un *ovar micropolichistic.In prima faza se incearca un tratament si anume 3 luni de zile luat anticonceptionale pescrise de ginecolog.Au disparut chisturile fara nici o problema,in nici un caz nu trebuie interventie chirurgicala la inceput.Nu te speria,foarte multe femei au aceasta problema,si poti sa faci si copii.
Sanatate -
21 Aug 2003, 10:54Cind ovarul elibereaza un ovul, ramine acolo un microchist.Deci micropolichistic este o.k. Pt.chistul cel mare, decit sa bagi hormoni in tine (in asta consta tratamentul clasic), mai bine iti ajuti organismul sa se vindece singur prin acupunctura.Am vazut rezultate verificate echografic!Daca vrei, suna-l pe dr.Matasa Mihai 0723214764.Sanatate maxima!