aparat dentar:((?

•  
    • 9 mesaje
    8 Aug 2005, 22:43
    0 0
    Salut fetelor..Eu sunt cam suparata,trebuie sa port aparat dentar si sunt cam ingrozita de acest lucru..poarta cineva de pe aici?Doar cand ma gandesc cum o sa arate ma puca plansul,poate ma port copilareste,dar voi ce ziceti ar trebui sa fiu ingrijorata?va rog sfatuiti-ma...va multumesc...
  •  
    • 317 mesaje
    9 Aug 2005, 09:24
    0 0
    Ce virsta ai?De care aparat mobil sau fix?Oricum nu ai de ce sa plingi doar aparatul iti va indrepta dintii nu strica nimic (daca e bine gindit).Si doar nu vrei sa spui ca ti-e rusine sa porti aparat!Purtarea aparatului e un semn ca te preocupa persoana ta si fara o dantura ingrijita e greu sa arati bine.
  •  
    • 9 mesaje
    9 Aug 2005, 09:33
    0 0
    Am 18 ani si va trebui sa port un aparat dentar fix,deja m-am obisnuit cu ideea,asta e daca vreau o dantura sanatoasa si frumoasa trebuie sa actionez in consecinta...
  •  
    • 711 mesaje
    9 Aug 2005, 10:59
    0 0
    Eu am aparat dentar fix. Al meu e de ceramica, adica mai putin vizibil decat cel de fier/metal sau ce o fi. Si eu am avut o reactie cam...violenta cand am aflat ca trebuie sa port dar...m-am obisnnuit. Singurul inconvenient este ca dupa fiecare masa trebuie sa ma spal pe dinti si nu prea pot manca prin oras saorme/hamburgeri etc pt ca imi ramane in aparat si tre sa dau fuga sa ma spal pe dinhti.
    P.S Eu am 15 ani
  •  
    • 317 mesaje
    9 Aug 2005, 16:46
    0 0
    Samantha are dreptate singurul inconvenient este ca va trebui sa te plimbi cu pasta si periuta dupa tine,igiena dentara trebuie sa fie f.buna dar eu cred ca te vei obisnui usor cu el.Purtare placuta si de durata mica1
  •  
    • 9 mesaje
    10 Aug 2005, 19:56
    0 0
    Cat te-am costat pe tine aparatul, si unde ti l-ai facut?
  •  
    • 711 mesaje
    10 Aug 2005, 20:21
    0 0
    Mi l-am pus la dent-a-amerca si a costat 80 milioane