intrebare intrebatoare...

•  
    • 136 mesaje
    17 Iun 2002, 10:59
    0 0
    ce stiti despre aloe????? despre tratamentele cu aloe....
  •  
    • 136 mesaje
    18 Iun 2002, 09:07
    0 0
    avy merci.....in formula as citisem ceva, dar eram curioasa daca cineva chiar s-a tratat cu aloe. orikum si tie multa sanatate si continua cu aloe daca iti face bine.
  •  
    • 247 mesaje
    19 Iun 2002, 12:50
    0 0
    De la un timp nu-mi lipseste din casa TINCTURA DE ALOE(se gseste in fsrmaciile naturiste).Calmeaza pielea iritata de transpiratie,intepaturile de tantari sau alte insecte,dezinfecteaza si vindeca zgaibele copiilor(si nu numai).Parerea mea:in cazurile prezentate mai sus e mai buna decat bitterul suedez sau tinctura de iod sau alt dezinfectant.
    Am tratat cu ea afte bucale,un abces la o masea,un panaritiu,muscaturi de viespi,o bubita in nas,un furuncul,foliculita unui bebe etc.
  •  
    • 136 mesaje
    19 Iun 2002, 13:58
    0 0
    multumesc avy, fata din vis dar trebuie sa specific ca vorbesc de tratamentele acelea foarte costisitoare pe care le cumperi de la distribuitorii gen avon .....au si un medic.
    orikum e bine de stiut ca o planta te poate ajuta in cele mai multe boli....
  •  
    • 136 mesaje
    20 Iun 2002, 09:32
    0 0
    avy m-ai inteles gresit, nu de la avon, doamne fereste, vorbeam de distributia acestor produse.
    ca sa fiu inteleasa am luat un tratament cu aloe care contine vreo 6 feluri de pastile (aloe+ierburi+miere+polen+untura de peste+ulei de masline si multe altele) pentru boli adevarate mai nu pentru intepaturi ......de exemplu tratamnetul pt o luna costa 6 mil lei in cazul in care ai urmatoarele boli:varice (doua creme), uter fibromatos, tensiune, inima, ficat marit+hepatita cronica, splina marita, stare de stres si frica, probleme neurologice.........
    asa ca eu vorbesc de tratamentele mai ccomplexe, citisem undeva ca un baietel de 14 ani s-a vindecat de o forma de cancer cu acest tratament......
    va multumesc si mai vorbim