ATENTIE LA INSELATORII!! CITITI!!!!
-
4 Aug 2005, 13:270 0Din pacate apartamentul unde stau in chirie va fi vandut asa ca trebuia sa-mi caut altul.Mi-am cautat o garsoniera.Am platit anticipat 240 EUR si pe femeia care defapt nu era proprietara nu am mai vazut-o. Am fost la politie cu contractul de inchiriere, cu procesul verbal pentru bani si copia ei de buletin. Nu o sa faca astia mare lucru, a clar ca banii nu-i mai vad inapoi. Politia mi-a spus ca femeia cu asta se ocupa de 10 ani de zile!!!!!!! Si ca inseala lumea prin toata tara si din cauza ca nu ia foarte multi bani instanta nu o da in judecata pentru ca scuza lor este aceea ca cheltuielile cu procesul sunt mai mari. Feriti-va de ea!!!!!!!!!!! A inselat foarte multa lume. O cheama LUCA MARIA, CNP: 2621025264370. TRIMITE-TI SI PUNETI DATELE EI SI PE ALTE FORUMURI SI TRIMITE LA PRIETENI !!!! Nu se stie la cine ajunge si cine va avea ghinionul sa o pateasca ca si mine!!!!!
-
4 Aug 2005, 13:52Si eu locuiesc tot in chirie si de cate ori trebui sa ne mutam sunt speriata sa nu o patim cumva ca si tine.
Spune-mi, cei de la Politie nu ti-au spus macar cum poti sa te feresti de asa ceva macar pe viitor? Ca ei stau cu mainile in san si atat! -
4 Aug 2005, 13:53Din pacate sunt convinsa ca exista si alte asemenea, cazuri doar ca poate nu auzim noi de fiecare.
-
4 Aug 2005, 15:07Stii ce mi-au spus la politie?!! Ca sunt care fac asta chiar daca mergi la notar si iti dau si extrasul de carte funciara!!!!!!! Nu au scrupule, poti sa faci orice fel de acte, daca vor sa te insele tot o fac, nu se gandesc la consecinte, asta e modul lor de viata!!!!
-
4 Aug 2005, 17:20Imi pare rau ca ai patit asta, dar hciar nu se paote face nimic? E absolut strigator la cer. Sa ai datele ei si sa nu poti face nimic.
De ce nu incerci sa pui media pe urmele ei?