hernie pe disc
-
3 Aug 2005, 12:240 0Tatal meu are asa ceva. Si acum s-a inrautatit. A inceput cam acum un an sa-l supere, tot mai tare, a fost la dr, i s-au facut analize, filme si diagnosticul acesta a fost. Cica nu poate scapa altfel decat cu operatie. Cat este de grava? Mie mi se face pielea gaina cand ma gandesc la operatie pe maduva spinarii... A facut si ceva tratament care a ameliorat durerea, dar uite ca acuma e mai rau, a ridicat ceva si gata. Exista si alte riscuri, de paralizie Doamne fereste, daca mai sta asa?
Va rog ajutati-ma cu un sfat, informatie, orice. -
3 Aug 2005, 13:44Buna, tatal meu in varsta de 53 de ani a fost operat in Mures de hernie cervicala, deci nu jos la coloana ci sus. Operatia a durat cam 2-3 ore si pe timpul operatiei l-a adormit. S-a trezit perfect lucid si acum este destul de bine. Nu are voie sa ridice greutati si sa faca miscari bruste, dar munceste si duce o viata normala.
-
3 Aug 2005, 13:46Inca ceva....riscuri sunt la orice operatie, dar atat pot sa-ti spun tatal meu a mers in ultima faza si operatia a fost mai complicata ca de obicei, doctorul i-a zis ca conta foarte mult si daca mergea numai cu cateva luni mai repede. Nu stati pe ganduri, daca iese maduva afara paralizeaza si atunci nimeni nu-l mai poate ajuta.Daca vrei mai multe detalii scrie-mi pe magdel_25@yahoo.com