raspundeti-mi si mie va rog!!!
-
2 Aug 2005, 14:540 0stiu ca e cam ciudat si chiar o puteti considera o intrebare prosteasca...dar eu imi fac griji....sunt mai noua in "domeniu" si am avut un contact sexual neprotejat, menstruatia este normala de 3 luni dar am totusi ameteli,dureri de sani si altele...s-ar putea sa fie only my imagination dar vreau sa va intreb si pe voi OARE E POSIBIL SA...fie cu ochiuti?
-
2 Aug 2005, 15:22Din pacate exista ciclu pe sarcina (rar, f rar dar exista) asa ca da, poti fi insarcinata. Fa-ti un barza.
-
2 Aug 2005, 17:21cam aceeasi intrebare mi-o pun si eu de cateva zile...
maine sper sa ajung la doctor.
daca nu ai mai fost niciodata, treci peste jena si du-te la o farmacie, si ia-ti un test. nu e f scump, din cate am auzit. si scapi de incertitudini...
bafta! -
2 Aug 2005, 19:41Pupici, vulpita rosiuca
.
Mergi la ginecolog, pentru ca el te sfatuieste si iti trateaza si sarcina, dar si dismenoreea acuta (daca nu e cu ochiuti). Poti avea o fiere capricioasa pe caldurile astea (greata) si un dezechilibru mineral si chiar hormonal(bust umflat). Revino cu stiri, neaparat spune-ne ce a zis medicul.
Pupici.
P.S. Nu-i cu ochi
! -
2 Aug 2005, 19:43sunteti niste dragutze,am uitat sa va spun ca mi-am facut testul si e ok..cat despre ginecolog am fost si am anexita iar la ecografie a zis sa revin pt ca era prea devreme k sa se vada ceva...deci i have 2 go this week imi tot fac curaj