Am si eu o dilema

•  
    • 22 mesaje
    2 Aug 2005, 13:44
    0 0
    Buna,
    Apelez si eu la voi cu un sfat. Eu si sotul meu ne dorim un bebe.Pe 17 ar trebui sa-mi vina ciclul.eu sper sa nu.Pe 20 plecam in Grecia, pentru o saptamana. In cazul in care sunt insarcinata credeti ca vreo problema ca ajung la medic abia cand ma intorc, adica dupa 27?
    Dupa cate zile de cand iti intarzie ciclul trebuie sa te prezinti la medic in cazul in care esti insarcinata?
    Va multumesc mult,
  •  
    • 1131 mesaje
    2 Aug 2005, 14:41
    0 0
    Poti sa stai linistita in Grecia. Daca bine stiu cand bebe are vreo 4-6 saptamani abia atunci poate sa fie sigur si medicul, adica la consultatie sau eco.

Si oricum nu are nici un rost sa mergi mai repede. Mai bine aveti grija de voi, daca va doriti un bebe e bine ca el sa nu prea bea in perioada cand faceti "incercarile" iar tu desigur nici dupa, pana cand esti sigura ca nu ai ramas, ca nu cumva sa fi ramas insarcinata si sa faci rau copilului.
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 17:23
    0 0
    repet si eu intrebarea de mai devreme:

Dupa cate zile de cand iti intarzie ciclul trebuie sa te prezinti la medic in cazul in care esti insarcinata?
  •  
    • 25 mesaje
    3 Aug 2005, 14:08
    0 0
    Daca vrei sa pastrezi....e bine ca la 2 luni sa mergi la control si inregistrat.Trebuie facute analize sa vezi cum stai cu toate cele ....( adica o luna decand nu a mai venit ciclul daca stii ca sarcina e cauza).De ex eu am Rh neg si trebuie supravegheat in caz ca.....
    bafta!
  •  
    • 51 mesaje
    3 Aug 2005, 22:39
    0 0
    cred ca la vreo 2 saptamani, adica momentul in care se presupune ca bebe are o luna. cam asa. mai devreme nu e cazul, iar mai tarziu...depinde in ce sens pui intrebarea