Ma poate ajuta cineva?

•  
    • 129 mesaje
    2 Aug 2005, 13:25
    0 0
    Fetelor, pilulele astea imi dau numai batai de cap. Poate ma ajuta cineva cu un raspuns, ca nu pot ajunge la un doctot cat de curand.

Iau Logest si prima zi in care trebuie sa iau pastila e sambata. Din neatentie sambata am luat 2 pastile. Asta inseamna ca voi termina folia cu o zi mai devreme. Problema mea e ca nu mai stiu cand sa o incep pe urmatoarea. In mod normal o incepeam dupa o saptamana, adica sambata, exact in aceeasi zi in care incepusem in fiecare luna folia. Acum daca le termin vineri, ar trebui sa incep urmatoarea folie tot vineri. Nu stiu cum sa fac. E vreo problema daca le incep vineri si n-o sa mai fie aceeasi zi cum a fost pana acum in fiecare luna? Oare se da peste cap totul? Nu-si mai fac efectul? Se pricepe cineva sa-mi raspunda?

Sau, ar mai fi o varianta - sa incep de sambata asta urmatoarea folie si astfel ar insemna ca am luat exact 21 de zile asa cum trebuie. Si la urmatoarea cutie la fel, incep o alta folie ca sa completez. Sper ca se intelege ce am vrut sa zic.

Va multumesc.
  •  
    • 129 mesaje
    2 Aug 2005, 18:35
    0 0
    Nu stie nimeni sa mi raspunda? Nici macar o parere?
  •  
    • 635 mesaje
    3 Aug 2005, 08:54
    0 0
    eu votez cu varianta a doua: mai ia o folie si incepe de acum sa iei de acolo de unde trebuia sa iei in mod normal.
    asa o sa ramai cu sambetele tale intacte

oricum nici prima varianta nu e catastrofala, nu e nici o problema dc iei cu o pastila mai putin doar sa nu faci ceva dereglare de la faptul ca ai luat in prima seara doua (putin probabil).
  •  
    • 129 mesaje
    3 Aug 2005, 12:29
    0 0
    Mersi mult de tot pentru raspuns. Asa m-am gandit si eu si o sa incep o noua folie.
  •  
    • 635 mesaje
    3 Aug 2005, 12:46
    0 0
    no probl.
    crede-ma ca de cand iau anticonceptionale am dat-o in bara cu ele in toate felurile posibile: am uitat pastile, am inceput folia pe dos, am luat doua intr-o seara....tot ce iti poti imagina.
    asa ca aici am experienta. oricum in cazul asta macar nu e cazul de panica, daca uiti una, doaua atunci deja e mai nasol, le sari si te mai protejezi si altfel.
  •  
    • 1303 mesaje
    3 Aug 2005, 12:47
    0 0
    hai ma, ca pe Logest e trecuta si ziua din saptamana cand tre' sa le ei
  •  
    • 195 mesaje
    3 Aug 2005, 15:14
    0 0
    Incepi de sambata, ca de obicei. Si nu mai trebui sa te protejezi in alt fel.