SPUNETI-MI...DACA STITI???
-
2 Aug 2005, 13:140 0Va rog sa imi spuneti daca stiti ceva de Clinica Marie Stopes...daca medicii de la ginecologie sunt profesionisti...orice experienta buna/rea imi este de ajutor...Mersi.
-
2 Aug 2005, 20:36O prietena de-a mea era sa fac septicemie dupa ce a fost la ei. Poate e doar o experienta singulara. Stiu insa ca in aceeasi seara s-a internat la Urgenta...
-
3 Aug 2005, 09:49eu am fost mai de mult la ei, acum cativa ani, si nu am fost deloc multumita. desi i-am spus ca e pt prima data cand merg la un ginecolog, dr a fost foarte rece, m-a lasat sa ma asez singura pe masa aia, desi nu stiam cum, si apoi ma certa ca nu m-am asezat bine, s-a uitat pe acolo si mi-a pus un diagnostic din ochi. nu tu analiza de secretie, nu tu intrebari privind antecedentele. dupa mine a mai fost si prietena mea care, fiind virgina, i-a fost si mai greu sa faca pasul asta. iar dr. se pare ca a si urlat la ea ca nu sta bine pe scaun, dupa ce ea saraca era toat speriata si rusinata. poate ca acum lucrurile s-au mai schimbat, nu te pot sfatui sa nu incerci, dar sa nu te astepti la cine stie ce...
-
3 Aug 2005, 11:47Eu personal, iti recomand clinica.. Am fost acolo de cateva ori, chiar am facut si doua intreruperi de sarcina acolo si a fost totul ok... Si fetele chiar au fost dragute.. la un moment dat, eram suspecta de extrauterina si mi-au facut repede trimitere la Spital si chiar au trimis pe cineva sa ma insoteasca sa nu patesc ceva pe drum... In fine, ma repet, eu iti recomand clinica, si eventual dr. Hermina Gheorghiu.. Good luck!
-
3 Aug 2005, 11:54Multumesc ca imi raspunde-ti....Eva_baby poti sa imi dai adresa sa iti scriu un mesaj privat...??