Posibil sa fi ramas insarcinata?
-
0 0Buna! Am o problema si mi-e frica sa caut confirmare... Asa ca va intreb pe voi deocamdata...
Ultima oara mi-a venit ciclul acum 37 de zile. Mai intarzie el si 3-4 zile, dar demult nu mi-a mai jucat asa o festa... Simptomele cam sunt prezente de cateva zile, gen durere de sani si stare psihica schimbatoare...
In alte conditii nu m-s fi ingrijorat, dar luna asta am avut oarece "activitate", protejata ce-i drept, dar daca...?
Dati-mi un sfat, o parere... -
uite aici ai linkul de la sexplanner de pe 121:
http://www.121.ro/content/cupluri_si_dragoste/sex_si_sanatate/s_sex_planner_357/index.php3
il copiezi in locul adresei paginii de web si enter.
Nu stiu cat iti va ajuta in cazul tau acum, dar...
Eu zic sa iti faci un test barza cat mai repede ca sa te convingi care e adevarul, dar sa il faci neaparat dimineata la prima urina si sa nu bei multe lichide cu o seara inainte.
Mai ai si alte simptome? Urinari dese mai ales noaptea, greturi, etc.
Mai scrie-ne. -
Simptome...hm...Imaginatia imi e cel mai mare inamic: poate imi imaginez eu prea multe
Data trecuta mi-a venit pe 26...intarzierea nu ar fi f mare...
Dar ma dor sanii, si azi dim a fost singura oara cand m-am simtit ametita. Si am avut in ultimele zile mici dureri asemanatoare cu cele menstruale.
In rest, fara greturi, fara urinari frecvente...
Nu stiu ce sa cred... In final ajung si la dr, dar mi-e teama de ce ar putea sa zica...