Posibil sa fi ramas insarcinata?

•  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 09:07
    0 0
    Buna! Am o problema si mi-e frica sa caut confirmare... Asa ca va intreb pe voi deocamdata...
    Ultima oara mi-a venit ciclul acum 37 de zile. Mai intarzie el si 3-4 zile, dar demult nu mi-a mai jucat asa o festa... Simptomele cam sunt prezente de cateva zile, gen durere de sani si stare psihica schimbatoare...
    In alte conditii nu m-s fi ingrijorat, dar luna asta am avut oarece "activitate", protejata ce-i drept, dar daca...?
    Dati-mi un sfat, o parere...
  •  
    • 417 mesaje
    2 Aug 2005, 12:03
    0 0
    Fa un test si apoi stii sigur. Daca ai fost stresata si ai avut probleme in ultima vreme, acestea ar putea cauza o intarziere. Evaluarea starii tale ca schimbatoare e relativa. Stresul iti poate juca feste.

Fa un test si atunci stii sigur.

Numai bine. Dumnezeu sa te ocroteasca.
  •  
    • 372 mesaje
    2 Aug 2005, 12:19
    0 0
    Fa-ti testul "barza" de la farmacie.
    Ca sa stii exact cand trebuie sa-ti faci testul, mergi pe www.121.ro, la sectiunea "sex planner"
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 13:12
    0 0
    Va multumesc pt sfaturi...
    Sunt destul de speriata de idee, de implicatii...
    Nu fiziologice...astea stiu ca trec...
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 13:19
    0 0
    raspuns pt nutzico: nu gasesc sectiunea... ma poti ajuta cu un link?
  •  
    • 1131 mesaje
    2 Aug 2005, 14:46
    0 0
    uite aici ai linkul de la sexplanner de pe 121:

http://www.121.ro/content/cupluri_si_dragoste/sex_si_sanatate/s_sex_planner_357/index.php3

il copiezi in locul adresei paginii de web si enter.

Nu stiu cat iti va ajuta in cazul tau acum, dar...

Eu zic sa iti faci un test barza cat mai repede ca sa te convingi care e adevarul, dar sa il faci neaparat dimineata la prima urina si sa nu bei multe lichide cu o seara inainte.

Mai ai si alte simptome? Urinari dese mai ales noaptea, greturi, etc.

Mai scrie-ne.
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 15:04
    0 0
    Simptome...hm...Imaginatia imi e cel mai mare inamic: poate imi imaginez eu prea multe
    Data trecuta mi-a venit pe 26...intarzierea nu ar fi f mare...
    Dar ma dor sanii, si azi dim a fost singura oara cand m-am simtit ametita. Si am avut in ultimele zile mici dureri asemanatoare cu cele menstruale.
    In rest, fara greturi, fara urinari frecvente...
    Nu stiu ce sa cred... In final ajung si la dr, dar mi-e teama de ce ar putea sa zica...
  •  
    • 195 mesaje
    2 Aug 2005, 16:21
    0 0
    Sa stii ca durerile tipice venirii ciclului le ai si cand esti insarcinata. Fix asa. Si sanii te dor. Oricum, daca tu nu vrei, sper sa nu fi ramas. Anunta-ne. Te sarut si bafta!
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 17:15
    0 0
    Stiu...am mai patit-o, din crasa prostieeee...
    Si normal ca nu vreau, nu e momentul... facultate neterminata, servici momentan lipsa, relatie nu suficient de puternica pt a ma gandi la asa ceva...