si eu cu o intrebare:)

•  
    • 31 mesaje
    1 Aug 2005, 16:43
    0 0
    BUNA
    Am citit aici pe forum subiecte legate de amanarea menstruatiei prin diferite medicamente sau cu vitamina K. Eu trebuie sa merg la mare exact in perioada aceea, dar nu vreau sa folosesc medicamente. m-ar interesa vitaminaK si vreau sa stiu daca este cineva care a folosit aceasta metoda si daca are efect,si daca da, cu cat timp inainte trebuie sa iau.
    Va multumesc, o zi racoroasa)
  •  
    • 1 mesaje
    9 Aug 2005, 17:53
    0 0
    Buna, sunt noua pe acest forum si ma intereseaza si pe mine aceasta problema.
    Si eu merg la mare si o sa fiu exact in perioada menstruatiei.
    Vreau si eu sa folosesc aceasta vitaminaK dar nu stiu cand trebuie sa incep sa o iau, cate zile trebuie sa iau.
    Va rog din suflet sa ne ne bagati si pe noi in seama si sa ne raspundeti ,daca stiti.
  •  
    • 31 mesaje
    10 Aug 2005, 10:31
    0 0
    oare nu se gaseste nici o EVA sa ne raspunda si noua.
    eu una vreau doar sa stiu cate zile trebuie sa iau aceasta vitamina, sa nu ma apuc sa iau dupa capul meu, de nebuna.
    plssssssssss bagati-ne si pe noi in seama.
  •  
    • 372 mesaje
    10 Aug 2005, 12:21
    0 0
    Imi pare rau, dar eu nu te pot ajuta. De aceea nici nu am raspuns la mesajul tau, de la inceput.

Eu stiu ca poti sa intarzii cu o luna ciclul, daca inghiti pilulele anticonceptionale fara a mai face pauza de 7 zile. Stiam ceva si de vitamina K, dar nu stiu cum se ia.

Eu zic sa intrebi la farmacie. Medicii sunt total impotriva acestor "actiuni"
  •  
    • 298 mesaje
    10 Aug 2005, 13:35
    0 0
    Eu una te-as sfatui sa folosesti ob si sa nu iei nici un fel de vit k...Intr-adevar nu este indicat in nici un fel sa intarzii sau sa opresti menstruatia dar daca totusi insisti dute la farmacie si o sa ti se spuna cum trebuiesc luate
  •  
    • 122 mesaje
    10 Aug 2005, 16:39
    1 0
    Sincer sfatul meu este sa folosesti tampoane interne.
    Eu am fost la mare, exact in perioada menstruatiei, si am folosit tampoane si nici nu am simtit ca sunt la menstruatie. Si da, am intrat in apa, si nu doar cat sa imi ud degetele de la picioare.
    Decat sa iti intarzii ciclul, cu cine stie ce consecinte, mai bine foloseste un ob.
    Parerea mea.
  •  
    • 51 mesaje
    10 Aug 2005, 22:32
    1 0
    Dragutelor, pentru intarzierea menstruatiei exista niste pastilute cu "O" nu mai tin minte exact. Puteti intreba la farmacie. Si eu am facut acelasi lucru acum vreo 2 ani, din acelasi motiv. Chestia e4 ca trbuiesc luate cu cel putin 3 zile inainte de data la care ar fi trebuit in mod normal sa-ti vina. ideal ar fi sa fie luate mai devreme. mie mi-a intarziat vreo 3 zile dar am avut niste dureri ... de as fi preferat sa fiu pe stop si cu asta basta.
    din cata stiu eu, vit k este coagulant.
    se foloseste intravenos in hemoragii.ma rog..
    eu o foloseam cand eram mica, pe la 14 ani, cand aveam un flux... si nu-mi permiteam pe la munte... ma rog nu intru in detalii.
    eu nu stiu cum se foloeste ca sa-ti intarzie cateva zile. eu luam din prima zi a ciclului cate o fiola pe zi (se ia ca fiola de algocalmin). de fapt, am impresia ca in prima zi luam doua(nu deodata ci la o dist. de cateva ore).
    efectul este un flux diminuat foarte mult. pt siguranta poti folosi tampoanele interne.
    sper sa va fie de folos.
    cred ca cel mai bine ar fi sa intrebati la farmacie.
    daca imi amintesc cum se numeau pastilele alea, revin.
    va pup fetele si deistractie placuta.
    ca sa va incurajez tre' sa va spun ca eu sunt la prima folie de pilule contraceptive si am avut ciclu toata luna. da, ati citit bine. am fost la plaja, la sala...
    inainte mi se parea mult 4-5 zile. sau
  •  
    • 31 mesaje
    11 Aug 2005, 12:24
    0 0
    Va multumesc pentru raspunsuri si cred ca o sa va urmez sfaturile.
    O sa folosesc tampoane interne.....eu una nu prea sunt mare fana a lor dar acum e musai.
    Va pupic. O zi buna.
  •  
    • 1 mesaje
    11 Aug 2005, 21:18
    0 0
    Eu am facut prostia acum cativa ani sa-mi aman menstruatia cu contraceptive pt a nu avea pb la mare ...rezultatul a fost...10 zile cat am fost la mare am fost pe "rosu"asa ca nu recomand nimanui metoda...depinde de la pers. la pers.Lasati natura sa-siurmeze cursul
  •  
    • 1 mesaje
    13 Iun 2006, 07:48
    0 0
    Buna!
    Eu am folosit vitamina K in urma cu multi ani si nu a avut efectul dorit. Din contra am avut o menstruatie mai lunga si mai abundenta ca de obicei. Eram la mare
    E posibil sa nu fi luat fiola destul de devreme; Mie mi s-a spus la farmacie sa o iau cu o zi inainte de a-mi veni menstruatia. Cand am inceput sa simt durerile care ma anuntau ca urmeaza sa inceapa mentruatia am luat o fiola. A doua zi dimineatza insa deja se instalase sangerarea.
    Pe atunci nu aveam un ciclu regulat.
  •  
    • 240 mesaje
    14 Iun 2006, 12:43
    0 0
    Cand luam Rigevidon mi-am intarziat ciclul si n-am avut nici o problema. Dupa aceea ginecologul imi dadea ceva injectii contraceptice cu efect pe 4 luni si in perioadda aceea n-am avut ciclu deloc. Asta e o metoda care n-o recomand!
  •  
    • 108 mesaje
    14 Iun 2006, 15:43
    0 0
    eu cnd mam operat de apendicita imi venise menstra cu o zi inainte deci eram pe ciclu cnd ma intrat in operatie iam spus doctorului si mia facut o injectie pe loc in vena si dupa mi sa oprit definitiv ptr acea luna,nu era de ajuns si nu mia mai venit ink 3 luni dupa operatie.nush de ce nici acuma pp k din cazua acelei injectii dupa 3 ani de cnd mia venit si acuma il am neregulat.ai putea vb cu medicul de fam sau cu o farmcista k este ceva de oprit ciclul dar nush ce stiu k lua matusa-mea.dar sa stii k nu este prea bine!multa sanatate!