Epilepsie sau nu!!!
-
1 Aug 2005, 14:271 0Va salut cu drag!
Va cer un sfat pentru sora mea Paula care are 24 de ani si care a facut in aceasta dimineata a treia criza de "epilepsie - criza morfeica" spun unii doctori, altii ca nu ar fi asta...nici ei nu stiu prea bine. Totul s-a declansat cam acum un an si jumatate
rima criza de acest gen; s-a repetat acum patru luni si astazi dimineata... Ea sufera si de spasmofilie, iar unii doctori spun ca ar avea legatura si cu asta. Cert este ca nu stim nimic sigur! Si-a facut tot felul de teste: tomografie, EGI, RMN si nu ni s-a dat un raspuns concret; ni se spune "s-ar putea sa fie asta...sau asta...".
Va rog daca stie cineva un doctor de incredere specializat pe cazuri de epilepsie sa-mi raspunda urgent. Ni s-a spus ca la fiecare criza de acest gen se agraveaza situatia. Nici nu stim ce tratament sa urmeze!!!
Va multumesc frumos! Dana -
16 Aug 2005, 14:57Spitalul nr. 9 din Bucuresti sau Bagdazar parca se mai numeste... este specializat in asa ceva. Cu trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat sau elev/student etc. puteti merge la consult. Nu mai fii asa speriata pt ca epilepsia este o boala tratabila pe termen mai lung sau mai scurt.
Daca intrebarea ta este "epilepsie sau nu"??...descrie aici exact cum se manifesta sora ta in timpul crizelor respective si poate ti se va da un raspuns.
Multi oameni nu stiu ca epilepsia se manifesta in peste 40 de forme. Exista oameni care sufera de epilepsie si eu nu stiu asta .De ce? Penru ca epilepsia o asociaza numai cu crizele bine-cunoscute cu convulsii, spume la gura, inconstienta...etc.
Nu-i asa!!!!Exista si alte forme...