exces de testosteron

•  
    • 34 mesaje
    1 Aug 2005, 13:03
    0 0
    Fetelor,ati suferit careva de astfel de dezechilibre hormonale?Dc da,ce tratamente ati urmat? Stiti ceva din medicina alternativa care m-ar putea ajuta?
    Multumessc
  •  
    • 725 mesaje
    1 Aug 2005, 14:54
    0 0
    si eu as fi interesata, dar nu stiu nimik.
  •  
    • 430 mesaje
    1 Aug 2005, 15:08
    0 0
    Am gasit in formula as urmatorul tratament pentru hirsutism, efectul nivelului crescut de testosteron: Intern: amestec de pulberi de naprasnic, cretisoara, zmeur, marar - 2 lingurite din fiecare planta, de 3 ori pe zi, administrate sublingual si apoi inghitite cu putina apa plata. In plus, cate 1 lingurita, tot de 3 ori pe zi, din amestec de branca-ursului si anason. Tinctura de plop negru (cate 15 picaturi, de 3 ori pe zi), tinctura de propolis 30% - 20 de picaturi pe zi, precum si miere de albine. Cura cu sucuri (din nr. 633 al revistei) m-a ajutat foarte mult (200 ml morcov, 100 ml telina, 50 ml ceapa - se beau pe parcursul unei zile, cu mici pauze). Apa - 2 l pe zi, fara carne (doar peste), germeni de cereale, interzis tutunul, iar hrana cat mai naturala. Efectul? Parul nedorit cade singur!
  •  
    • 430 mesaje
    1 Aug 2005, 15:08
    0 0
    Puteti cauta mai multe tot in arhiva formulei as.
  •  
    • 34 mesaje
    1 Aug 2005, 17:34
    0 0
    magdel...deci ai probat tu cura asta?cam cat timp ai tzinut-o pana ai avut rezultate?
    cat par nedorit aveai si unde.ai putea sa-mi spui?Ai luat si tratament medicamentos?
    Mersi!
  •  
    • 430 mesaje
    2 Aug 2005, 07:20
    0 0
    Fetelor eu nu am tinut cura asta, am gasit-o in formula as, eu citesc revista asta.....ma gandeam ca va e de ajutor, mai cautati si voi pe net in revista ca sunt mai multe articole. Bafta