luxatie
-
31 Iul 2005, 14:420 0mi-am luxat mana dreapta si acum e umflata cat un butoi ... am o senzatie de discorfont totala. Ce pot sa fac sa se dezumfle, exceptand clasicile pungi cu gheata ...auuuuu
-
31 Iul 2005, 15:57Megi rapid la ortopedie. O luxatie proaspata e usor de pus la loc, una veche e mult mai greu de tratat.
-
31 Iul 2005, 16:22e deja in gips ... nu as i putut trai cu osul iesit. doar ca acuma mi s-au umflat degetele de ma dor, cat dureaza chinul asta?
-
31 Iul 2005, 16:54in loc sa fin fericita ca are lumea unde lasa autografe tu te superi?
lasand gluma de o parte ia si tu calmant caci pe caldura asta chiar ca ai ghinion sa iti luxezi mana.incearca sa tii mana in sus.
sanatate multa -
31 Iul 2005, 21:03ia pastile Ketonal.cate 1 in fiecare seara.si eu am avut luxatie dar nu mi-au pus-o in gips.mie mi-a dat un gel cu care sa ma dau dar tu avand mana in gips nu ai cum,mi-a zis sa pun gheata sau sa ud un prosop si sa-l bag in congelator pe o punga sa nu se lipeasca de frigider si apoi cand s-a racit bine sa infasor mana cu el.si mi-a mai dat sa iau pastile Ketonal.e o sticluta mica si ele sunt mici si e chiar ieftina.pana intr-o suta parca.mie mi-a zis sa iau 1 pe seara sa nu se umfle mana si sa nu ma doara.oricum deja mi se umflase cotul.eu am avut dubla entorsa la pumn si cot.si dupa 2 zile s-a dezumflat de la pastile.