o posibila sarcina?

•  
    • 20 mesaje
    31 Iul 2005, 09:09
    0 0
    buna.ma numesc alanya, am 19 ani si sunt din constanta.acum doua saptamani in timp ce faceam dragoste cu prietenul meu, a survenit un mic accident(s-a rupt prezervativul).desi nu am simtit sa-mi fi ajuns floricica in vagin,am luat la jumatate de ora postinor 2, respectand toate indicatiile.la o saptamana mi-a venit ciclul,cu cateva zile mai devreme,dar mai abundent si a tinut in jur de 5 zile.eu nu prezint simptome de sarcina( gresturi ,ameteli,varsaturi).in schimb am observat ca secretia vaginala e mai abundenta,si din in cand mai simt durere in zona inferioara a bazinului(presupun ca e de la dereglarile hormonale ce apar din cauza postinorului).intrebarea mea era:mai e posibil, in aceste conditii,sa fiu insarcinata,am auzit ieri la cineva ca unele femei pot avea menstruatie , desi sunt gravide.ms anticipat
  •  
    • 1272 mesaje
    31 Iul 2005, 09:40
    0 0
    nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme!
    daca ti-a venit ciclu, nu prezinti simptome de sarcina, atunci nu te mai ingrijora.
    sunt intr-adevar cazuri cand, desi exista menstruatie, este instalata sarcina, dar astea sunt 1% din cazuri, sau sarcina extrauterina.
    secretia vaginala mai abundenta, nu arata faptul ca esti insarcinata. poate fi o mica infectie genitala..
  •  
    • 115 mesaje
    31 Iul 2005, 15:50
    0 0
    nu ai de ce sa iti faci griji, nu esti insarcinata..ai luat postinorul foarte repede, asa ca posibilitatea sa nu isi fi facut efectul este aproape de zero..