Sa fie oare sarcina oprita in evolutie??
-
0 0Saptamana trecuta am fost la control ginecologic, fiind insarcinata in 10 saptamani. In urma acestuia, medicul mi-a zis ca foetusul prezinta dimensiunile unuia de 7 saptamani. Am fost programata saptamana care urmeaza la un alt control pentru a vedea daca s-a schimbat ceva. Medicul nu a putut sa-mi dea prea multe explicatii zicandu-mi ca trebuie sa astept si rezultatele la analize. Sunt foarte ingrijorata si nu stiu ce sa cred.
-
eu am trecut printr-o situatie asemanatoare saptamina trecuta, eram insarcinata in 8 saptamini si am avut o singerare vaginala, iar la ecograf mi-au spus ca sarcina s-a oprit din evolutie la 4 saptamini pt. ca era mai mica decit ar fi trebuit sa fie si nu au detectat nici-o activitate cardiaca. Din pacate au avut dreptate insa sper sa nu fie si cazul tau. Daca nu ai dureri si nici nu singerezi, s-ar putea sa nu fie nici-o problema.
Iti doresc sa ai mult noroc si sanatate tie si celui din burtica si sa auzim numai de bine. -
ma bucur enorm pentru tine...la mine nu a fost asa de bine, chiar a fost o sarcina oprita din evolutie. Sufar si acum si sint speriata cu toate ca au trecut 2 luni de atunci. Acum fac niste analize poate gasim vreo cauza. Printre ele este si test pentru listerioza. Problema mea este ca in Constanta la cite laboratoare am fost nu fac aceasta analiza. Ar putea sa ma ajute cineva ? Stiti un laborator in Constanta care sa faca, in ultimul timp acest test? Multumesc mult daca mi-ati putea da aceasta informatie