tampoane interne-dezavantaje !!!

•  
    • 28 mesaje
    30 Iul 2005, 19:40
    0 0
    salut.am si eu niste intrebari !
    am 17 ani si folosesc ob-uri de aprox 2 ani.as vrea sa stiu care e timul maxim in kre poti sa lasi ob-ul in vagin!!!daca il lasi cam 8 ore e grav?are ceva efecte secundare ???
    cat e bine sa-l tii?
    le rog pe cele documentate sa-mi raspunda..
    va multumesc
  •  
    • 293 mesaje
    31 Iul 2005, 02:30
    0 0
    Eu folosesc ob-uri de vreo 7 ani, il schimb de cate ori merg la toaleta, daca sunt la servici si nu merg la toaleta timp de 8 ore nu a fost niciodata vreo problema.Important e sa-l pui corect si sa te simti bine sa nu te deranjeze la aplecare si asa mai departe.Nu-ti fa griji ob-urile nu iti afecteaza cu nimic sanatatea chiar daca folosesti unul timp de 8 ore.
  •  
    • 28 mesaje
    31 Iul 2005, 23:47
    0 0
    iti multumesc pt raspuns.inainte sa-l citesc chiar nu stiam daca e bine sau nu sa "uiti" de tampon cam 8 ore !
    acum nu-mi voi mai face griji
    multumesc...
  •  
    • 61 mesaje
    31 Iul 2005, 23:57
    0 0
    Si eu folosesc tampoane interne de vreo 4 ani... in ceea ce priveste intervalul de timp... depinde de ziua respectiva (daca esti la inceput sau nu), de fluxul de sange si de umezeala din jur... uneori, uitatul unui tampon timp de 8 ore poate duce la aparitia bacteriilor in zona respectiva si, inerent, a unei infectii care poate da multe dureri de cap. Daca se acorda destula atentie la igiena, daca nnu este una din zilele abundente, daca aveti lenjerie de bumbac (si nu tanga cu danteluta)... 8 ore pot fi okay...
  •  
    • 28 mesaje
    3 Aug 2005, 00:31
    0 0
    va multumesc ca mi-ati raspuns
    )
  •  
    • 195 mesaje
    3 Aug 2005, 00:56
    0 0
    E cam mult 8 ore. Stiu ca cel normal ar trebui schimbat cam la 8 ore, pai cel intern onsider ca mai repede. Si in primele zile stiu ca nu e indicat cel intern, pt.ca sunt cheaguri care trebuie eliminate. Spre sfarsit doar 8 ore e in regula! Salutari!