Vesti bune...
-
30 Iul 2005, 15:290 0Buna evelor !
Vesti bune pentru omenire in general...sunt niste oameni acolo care totusi lucreaza si fac tot posibilul sa gaseasca un tratament pentru CANCER.
Ce parere aveti de link-ul asta ?
http://www.sciencedaily.com/releases/2005/06/050622142153.htm
Pe mine ma face sa fiu mai optimista atunci cand vine vb de viitorul nostru al tuturor..
Daca totusi oamenii s-ar concentra in a face bine de la inceput, s-ar gandi mai mult inainte de a face ceva ...poate am trai intr-o lume mai buna. -
31 Iul 2005, 22:45Este o veste buna....insa eu inclin sa cred k oamenii de stiinta au inventat aceste boli gasind imediat si antidotul lor!Dak stai si te gandesti...ca toti oamenii sa traiasca 100-150 ani asta ar insemna sa se supraaglomereze planeta si unde s-ar ajunge?Oricum sper sa nu fie ceea ce cred eu.Si dak asha este Dumnezeu vede ce ne facem unii altora si o sa platim la Judecata de Apoi.Oricum o veste buna,dak incerca sa gaseasca antidorul sau dak il scot din "anonimat"
-
1 Aug 2005, 14:20draguta, cred ca exagerezi putin cu faza ca bolile astea atat de grave ar putea fi "inventate" in mod intentionat de oamenii de stiinta. mi se pare cam trasa de par afirmatia ta.
cat despre gasirea unui tratament pentru cancer, asta este o veste excelenta, cu conditia sa fie si adevarata -
1 Aug 2005, 18:45Draga si eu cred ca unele boli "au scapat din laboratoare". dar daca se gasesc leacuri e bine.
Oricum oamenii ar trebui sa inteleaga ca anumite lucruri nu sunt jucarii si nici experimente inocente. Doar Dumnezeu le stie pe toate, desi multi "oameni de stiinta" pretind acelasi lucru.
Dumnezeu sa ne ajute.