Stie careva .... ?

•  
    • 38 mesaje
    28 Iul 2005, 19:52
    0 0
    Buna seara. Caut un/o bioenergoterapeut/a din Bucuresti. Nu stiu nici o adresa, nr de tel. Am cautat pe net nume cunoscute dar n-am gasit nimik concret, doar descrieri, articole din ziare, chestii de genul asta. Pls, daca stiti dati-mi de veste. Multumesc. V-am pupat!
  •  
    • 1478 mesaje
    28 Iul 2005, 20:03
    0 0
    suna si tu la OTv..ca ei cu cu siguranta multe nr de telefon.
    sfatul meu este sa citesti Lazarev si sa te rogi..caci numai Dumnezeu vindeca..noi restul tratam sau mutam boala din locul x in locul y...
  •  
    • 38 mesaje
    28 Iul 2005, 21:58
    0 0
    Da , stiu ca prin credinta se poate rezolva totul, dar eu nu ma simt asa de credincioasa. Adica daca te rogi pt (spre exemplu) a te face bine trebuie sa si ai dorinta de a fi cat mai aproape spiritual de canoanele crestine. Nu e vorba ca nu cred in Dumnezeu, sau ca nu ma rog, dar mi-am pierdut de ceva ani buni obiceiul de a merge dum. la biserica, sau sa tin post. Ceea ce vreau eu in viata sunt lucruri spirituale dar SI "terestre". Da, imi doresc sa am o casa a mea, cu piscina,sa calatoresc unde-mi dicteaza inimioara, imi doresc multe... . Ei, cum se impaca asta cu ceea ce spune biserica? Il iubesc pe Dumnezeu (asa pacatoasa cum sunt); merg pe la biserica dar imi doresc si MULTEEE lucruri materiale. Sambata seara imi place sa ies in club dar cum poti sa petreci toata noaptea si dim sa te duci la slujba? So, nu pot sa ma rog "ca la carte" pt a ma face bine, fara a-mi schimba total preferintele/dorintele, comportamentul (imi place cand punga imi permite sa iau tzoale sau un parfumel spre ex.).Stiu ca nu e bine asa dar nici calugarita nu sunt.
    So, prefer alte variante. Oricum tot cu ajutorul Lui ma voi face bine, nu incape indoiala. Asa cum scrie in Biblie "nici un fir de par nu se misca fara voia lui Dumnezeu".
  •  
    • 38 mesaje
    28 Iul 2005, 22:28
    0 0
    Stiti un cabinet de profil in Bucuresti, fetelor? pupici
  •  
    • 765 mesaje
    28 Iul 2005, 23:17
    0 0
    pe strada Witing la nr 18 este cabinetul bioenergoterapeutului Dan Anghel (si doctora lavinia Becsan)
    are si un numar de tel. 316.18.49 sau 0722.761.443, 0722.415.342

M-am tratat si eu la el si a fost bine.
    Daca mergi la el trebuie sa ai si niste diagnostice medicale cu rezultate pentru ce te trateaza. La final vei face din nou analizele ca sa stii pe ce ai dat banii. Asta-i politica lui.
  •  
    • 38 mesaje
    29 Iul 2005, 02:13
    0 0
    Mersi mult. La tine cum a fost? S-a simtit diferenta inainte/dupa? pup u.
  •  
    • 765 mesaje
    29 Iul 2005, 11:55
    0 0
    subiectiv - foarte bine
    obiectiv - a fost mai complicat cu analizele pentru ca echografia de cord era de baza si nu stiu de ce nu reuseau sa-mi stabileasca aria orificiului mitral : unii nu mi-au dat-o, altii imi dadeau alte informatii... oricum , e bine ca medicul care te vede la inceput sa te vada si la sfarsit. Dar daca vrei si alte informatii putem discuta pe mail.
    elviraj@gmail.com