A LUAT CINEVA MACA
-
9 0A luat cineva Maca pentru ovulatie?Va rog sa-mi ziceti daca este bun sau il iau degeaba,si cat timp trebuie luat.
-
Eu am luat Maca,de la Innovatics(cautati pe google si gasiti site-ul lor) ,3 luni si degeaba,...nici o virtute.... ,chiar am avut o perioada cand nu mai aveam nici chef de amor.
Si am luat si de la Medica.Mai bine bine tinctura de branca ursului,primele 10 zile ale CM,conform prospectului.Cel putin cu branca ursului si/sau cu trat la Sovata au fost cazuri de reusita,dar cu Maca nici unul din cunostintele mele. -
la inceput, luam si eu brinca ursului toata luna,dar la mine si am inteles ca si la alte persoane s-a dereglat durata CM-in sensul micsorarii lui de la 26 cat il aveam de obicei,venea la 19-21 de zile.Asa ca in urma discutiilor purtate cu alte consumatoare luam din prima zi a CM PINA IN ZIUA 10-12,mai ales ca daca ramai insarcinata esti in siguranta, ca e contraindicat. Daca in prima luna nu observati nici o derglare puteti sa luati non stop. Este indicat ca ambii parteneri sa faca trat.(de multe ori spermograma poate sa fie Ok si totusi sa fie probleme..., in timp ce noi suntem chinuite, cracanate si testate)Sunt un pic rautacioasa, dar cred ca oricare dintre noi a trecut prin momente in care sotul ai spune ,,fa ce stii numai sa avem un copil''.....Cura este de 6 luni si trateaza f. multe afectiuni, nu numai genicologice. Pt. cei cu tensiunea scazuta e bine sa vada daca nu le-o scade de tot si se bea in paralel ceai de maghiran. Sper, sa aud de mamici cu burtici si sa ne dati si noua de veste, ca sa stim cum . Va pup