Un sfat, urgent!
-
28 Iul 2005, 00:340 0Am si eu nevoie de un sfat va rog... Am luat timp de 2 luni Novinette, numai ca au inceput sa imi iasa tot felul de bubite pe fata, si sunt sigura ca de la ele, e o reactie alergica, pt ca atunci cand faceam pauza de 7 zile imi dispareau. Acum m-am hotarat sa la schimb, dar pt ca trebuie sa plec la mare nu as vrea sa intrerup tratamentul. Cei de la un cabinet de planning mi-au recomandat un inlocuitor al Novinettului, Mercilon. Ideea e ca pe prospect scrie ca atunci cand se trece de la un anticonceptional la altul prima pilula de Mercilon se ia in prima zi de ciclu, si eu am trecut deja de ziua aia. Vineri ar fi cea de-a 8 a zi. Ce sa fac? Iau asa dupa pauza de 7 zile? Isi mai fac anticonceptionalele efectul, sau le iau numai asa sa ma aflu in treaba? Nu stiu ce sa fac? Voi ce stiti? Va multumesc!
-
28 Iul 2005, 10:52Mercilon-ul nu isi va face efectul daca au trecut deja 8 zile de la prima zi a menstruatiei. Ar fi bine sa astepti pana luna viitoare si intre timp sa folosesti alte metode contraceptive.
-
28 Iul 2005, 15:06Din cate stiu eu tratamenbtul se schimba dupa ce s-a terminat folia deja inceputa.Deci ar fi bine sa astepti.