intrerupere de sarcina

•  
    • 886 mesaje
    27 Iul 2005, 12:29
    0 0
    buna! am si eu o intrebare de pus evelor care au facut vreodata o intrerupere de sarcina: e dureroasa operatia? ma refer strict la durerea fizica, nu la impactul psihic. Poti sa pleci imediat acasa sau e nevoie de spitalizare? merci mult.
  •  
    • 432 mesaje
    27 Iul 2005, 13:04
    0 0
    Sa stii ca depinde; de medic, de tine; daca esti racita, adica ai ceva inflamat pe acolo e mai dureros.
    Eu am trecut prin asa ceva, dar aveam ceva complicatii, burta umflata si febra...deci nu se pune experienta mea.
    Am vazut insa, cu stupoare, o tipa care iesea de la chiuretaj zambind...
    Daca inca nu esti in situatia de a face o intrerupere, foloseste contraceptive. sunt un milion de motive pentru care ar trebui evitat avortul.
  •  
    • 635 mesaje
    27 Iul 2005, 13:49
    0 0
    Eu am avut un chiuretaj...si inca l ao sarcina destul de avansata. Nu a durut de loc, am primit anestezie locala.
    Probabil fi fata care zambea de la anestezie...te simti drogata.

DAR sincer, nu e nici o sansa sa poti pasta copilul? Te-ai gandit bine la ce implica un avort...ce decizie iei?
    Iti spun din experienta proprie ca nu doare dar sufletul o sa te doara toata viata.
    Eu am crezut ca va trece cu timpul dar e tot mai rau. Mi-e sila de ce am facut, am omorat un sufletel...nimic nu ne da dreptul sa facem asta.
    Un singur sfat am deci: gandeste-te foarte bine sa nu iti regreti decizia.