Operatia de apendicita si chist pe ovar

•  
    • 3 mesaje
    26 Iul 2005, 14:21
    0 0
    Fetita mea in varsta de 14 ani si 6 luni a fost operata acum 6 zile de apendicita si chist de ovar,primele doua zile a vomat destul de mult iar acum a inceput sa faca febra 38 cu toate ca ia antibiotice.
    Am sunat medicul care a operat-o si mia spus sa-i dau supozitor cu algocalmin .Maine trebuie sa ne ducem la control.

Este normal sa faca febra sau are o infectie? trebuie sa ma ingrijorez ?(oricum sunt la maxim ingrijorata)sau doctorul este prea indiferent?poate trebuia sa-i dea un antibiotic mai puternic? acum ia Cefalexin 500 mg. 1 la 6 ore.
    Poate cineva sa-mi spuna asa trebuie sa se intample? nu inteleg cum de a facut la 14 ani chist pe ovar si de ce face febra!
  •  
    • 86 mesaje
    26 Iul 2005, 16:49
    0 0
    ACELASI LUCRU I S-A INTAMPLAT SURORII MELE CARE ARE 15 ANISORI , ACUM 1 LUNA . ERA LA MARE CU PARINTII MEI SI A ACUZAT DURERI ABDOMINALE , IAR LA URGENTA DOCTORII AU SPUS CA E O SIMPLA COLICA SAU CONSTIPATIE DIN CAUXZA SCHIMBARII DE ATITUDINE ETC . (NOI SUNTEM DIN SUCEAVA ) . DUPA CATEVA ORE AU DUS-O DIN NOU LA URGENTA , DE DATA ASTA A INTRAT DE URGENTA IN SALA DE OPERATII , IAR IN TIMPUL INTERVENTIEI AU DECOPERIT UN CHIST PE OVAR DE VREO 5 CM SI DIN CATE MI-AU POVESTIT AI MEI AU STAT LA COTITURA DACA SA IL SCOATA SAU NU . AU OPTAT PENTRU A DOUA VARIANTA , I-AU SALVAT OVARUL DAT FIIND VARSTA (15 ANI !!) . STAREA EI DE DUPA O PERATIE NU A FOST FOARTE BUNA , ACELASI SIMPTOME , FEBRA , GREATA , SENZATIE DE LESIN ETC .
    DECI ESTE POSIBIL CA LA 14-15 ANI SA AI OVARELE POLICHISTICE , SINGURA EXPLICATIE AR FI SCHIMBARILE HORMOLALE CARE SURVIN LA ACESTA VARSTA
    SANATATE MULTA VA DORESC !