logest
-
0 0poate cineva sa imi spuna cum se administreaza logestul?
Pe prospect scrie din a 7 a zi cand ai terminat ultima folie,dar doctorul mi-a spus din a 5 a zi cand vine menstruatia! -
Prima data cand iei Logest, ia-l asa cum a zis doctorul. Dupa aceea, cand intri in ritm, ia-l la o saptamana de cand ai luat ultima pilula, cum scrie pe folie.
De exemplu: termini o folie duminica seara, faci o saptamana pauza, apoi de luni seara iar incepi sa iei pilule.
Intotdeauna o sa incepi folia de pilule in aceeasi zi a saptamanii. -
Eu iau Novinnete de 2 luni, si pot sA-ti spun ca ma simt foarte bine cu el. Din cate mi-a spus medicul, este un anticonceptional cu concentratie mice de hormoni, dar care te protejeaza in proportie de 99%. Desigur ca actiunea sa este redusa daca se administreaza antibiotice, anticoagulante sau o cantitate mare de vitamina C (capsule- mai mult de 1000mg/zi). In rest, eu cel putin nu ma plang de o posibila ingrasare, greturi, varsaturi, dureri de cap. In schimb tutunul este FOARTE DAUNATOR, mai ales daca ai peste 35 de ani. ce pot sa-ti mai spun.... eu sunt foarte multumita de el. leeannn
-
pana la urma m-am lamurit cum se ia logestul (medicul mi-a spus ca exista greseli in traducerea prospectelor si nu numai la produsul asta) Deci in momentul cand termini folia in 2-4 zile ar trebui sa iti vina" minunea".incepand din prima zi a acesteia numeri 5 zile si incepi o folie noua. Dc au trecut 7 zile si nu a venit faci un test de sarcina si dc e ok-fara probleme incepi in acea a 7-a zi sa iei din nou. Doctorul mi-a zis ca exista si posibilitatea ca la inceput (in primele luni de administrare) sa mai "sara" peste cate o luna. Cred ca totusi ar trebui sa iti consulti medicul inainte sa incepi. De ex mie mi-a recomandat logestul pt ca fac tratament pt mai multe ..."problemute"
-
Cand incepi sa iei contraceptivul (prima oara) numeri 5 zile de la inceputul menstruatiei, iar urmatoarea folie o incepi la 7 zile dupa ce-ai terminat folia anterioara. In acest rastimp trebuie sa ai menstruatie; daca nu, incepi oricum folia la 7 zile, intr-o luna ti se va regla. Eu iau contraceptive de 4 ani si n-am avut nici o problema pana acum, insa la fumatoare exista riscul unei circulatii deficitare.