sunt deja disperata!!!
-
0 0Hellow pt toata lumea.Am mai umblat shi pe alte forumuri dar nu am fost multumita cu ei,subiectul meu era acelashi ca shi pe cel care il deschid.
problema mea e una ciudata.Mai binede jumate de an, inaintea ciclului cu exact o saptamana,am scugeri care par a fi amestecat cu sange,arata cam la fel cu terminarea ciclului daca intelegetzi.N-am prea bagat de aseama acest lucru nu ca nu ma deranjat dar mi-a fost frica de ginecolog
.Acuma cand am fost pe ciclu,inainte cu aprox 9 -10 am inceput sa sangerez,am crezut ca mi-a venit mai devreme dar nu,nu era ciclul normal,pru shi simplu azi sangeram maine nu shi tot asha pana in ziua in care chiar mi-a venit,ziua in care era shi normal sa vina.in aceasta zi am avut ameteli,chiar nu puteam sa ma ridic fara sa nu ma pun inapoi jos.Acum au trecut 12 zile de la aceasta mestruatie shi din nou am scurgeri de culoare maro dar mai sangeroase decat de obicei,pe langa toate am shi dureri abdominale,iar de cateva zile bune ma dor sani,ma simt de parca ash fi in prima zi de ciclu.Acum 2 zile am avut contact sexual dar nu s-a observat nimik ciudat,in schimb a 2 zi am gasit cheag de sange pe abdomenul prietenului meu.Azi de dimineatza cand am fost la toaleta impreuna cu Chanel a fost shi sange pur.Apropo ma duc ff des la toaleta,ceea ce de obicei nu se intampla.Cand am fost utima data bolnava am fost la 2 ginecologi: unul mi-a indict sa iau contraceptica cum ca am doar dereglari hormonale,iar celalalt ceva antibiotice ca doar n-am platit pe de geaba consultatia.Pe ecograf nu s-sa vazut nimik ciudat.Prietena mea imi spune ca poate fi o posibile sarcina extrauterina,ciar poate fii???Va rog sa ma ajutatzi ca deja am obosit sa tot caut forumuri cu teme asemanatoare la care raspunsul e ca treca de la sine
Sper din tot sufletul sa ma putezi ajuta -
nu te juca..e posibil sa fie ceva simplu dar poate fi si ceva grav.lasa jena si rusinea de o parte si cauta un doctor.nu e nevoie sa fie barbat..poti merge la o doctorita.
nu e o placare sa mergi la medic infiferent ce ai..dar nu mai sta caci e posibil sa ajungi prea tarziu si tu vei suferi.
doamne ajuta! -
Sar putea sa ai o infectie urinara sau ceva afectiune a vezicii daca mergi asa des la toaleta. Asta din cate stiu poate deregla si ciclul.
Vezi o analiza de sange macar, daca ai vsh-ul marit atunci e o infectie e undeva.
Alte simpome nu ai? Nu te ustura cand mergi la pisu, ovarele nu te dor (sau sub abdomen)? -
Faptul ca ai urina hematurica (urinezi cu sange), indica o afectiune renala sau a vezicii, de aceea cel mai indicat ar fi un consult la urologie. In al doilea rand, cred ca ar trebui sa consulti un ginecolog bun, pentru ca sangerarile intre menstruatii nu sunt normale, ele pot fi cauzate de un fibrom. Doar medicul poate pune cu certitudine un diagnostic, noi aici ne dam cu presupusul, de aceea sfatul meu este....fuga-fuguta la gineco si urologie.
Sanatate iti doresc si scrie-ne ce ai rezolvat! -
nu-mi vine sa cred k ai asemenea pb de sanatate si tu cauti raspunsuri pe forumuri!!!!! ori ti-e f frica de doctor, ori (imi pare rau k sunt dura) n-ai prea multa minte. cum naiba te astepti ca niste necunoscute sa-ti zica ce ai si, mai rau, ce sa faci? dc una din noi ti-ar fi pus vreun diagnostic si ti-ar fi recomandat vreun medicament oare l-ai fi luat???
singurul sfat pe care ti-l pot da este sa cauti pe acest forum un topic in care cineva cere sa i se recomande medici ginecologi si sa-ti alegi de acolo. cum naiba sa stai fara sa te duci la doc? inteleg ca este neplacut dar este necesar.
sincer nu mi-a venit sa cred cand am citit: ca pb ta este de cateva luni si ca ai mai cautat pe alte forumuri. auzi!!!!
))) -
Trebuie sa mergi neaparat la doctor si asta cat mai repede, pentru ca problema ta se agraveaza.Uite, de ex: vorbesti de ameteli. Astea pot fi si cauza unei anemii datorate pierderii de sange din organism.
Asa ca nu mai sta pe ganduri: te interesezi care e cel mai bun medic ginecolog din orasul tau si ACOLO te duci! Lasi rusinea la o parte si te gandesti in primul rand ca e vorba de sanatatea ta, si in al doilea rand ca nu esti nici prima nici ultima femeie pe care o vede doctoru' ala -
yaris, ca si celelalte fete iti recomand si eu sa mergi la medic. Ce vreau sa-ti spun este faptul ca am avut si eu o perioada cand mergeam la toaleta foarte des. O jumatate de an am fost la mai multi medici si fiecare imi recomanda tot alte analize. Intr-o zi cand n-am mai putut si efectiv am scapat pe mine, un medic m-a trimis acasa cu o cutie cu NOLICIN si pentru prima data in jumatate de an nu mi-a mai recomandat analize. A doua zi deja ma simteam bine. Am facut tratamentul 7 zile. Vorbeste cu medicul si intreaba-l daca poti lua si tu acest antibiotic.
Legat de menstruatie este posibil sa fie legat de infectia urinara (nu ma pricep), cert este ca un antibiotic si POLIDIN, cu siguranta iti vor prinde bine. NU FACI NIMIC FARA SFATUL MEDICULUI.
Iti doresc sa te faci bine repede.