sarcina

•  
    • 1272 mesaje
    25 Iul 2005, 19:53
    0 0
    vreau sa intreb, cine poate sa-mi dea un raspuns, ce sanse am sa raman insarcinata la un contact sexual 1 data pe saptamana?
  •  
    • 367 mesaje
    25 Iul 2005, 20:39
    0 0
    Nu are importanta daca o faci o data pe saptamana sau o data pe luna , daca atunci cand o faci esti la ovulatie si esti perfect sanatoasa ai sanse foarte mari sa ramai.
    Eu nu inteleg cum o fata desteapta ca tine care dupa cate vad stie sa foloseasca internetul,nu stie asemenea chestii elementare.
    Daca pui asemenea intrebari inseamana ca nu folosesti prezervativul si asta este foarte grav.
    Te pup si incearca sa ai mai multa grija de tine.
  •  
    • 1272 mesaje
    25 Iul 2005, 22:52
    0 0
    Multumesc pentru raspuns.
    Sa stii, ca chiar foarte multe despre aceasta tema. Chiar pot sa sustin un examen de licenta..
    Glumeam ! m-am interesat foarte mult. Stiu chiestia cu ovulatia. Chair i-mi doresc mult sa raman insarcinata.
    Perioda de ovulatie poate fi de exemplu intre ziua a 9-a si 26 la mine.
    Cel mai scurt ciclu - 18
    Cel mai lung ciclu -11
    Normal, ovulatia se produce , de obicei in a 14-a zi ,de la prima zi de menstruatie, sau mai bine zis, cu 14 zile inainte de a veni urmatoarea menstruatie….
    Stiu chiar cu masurarea temperaturii bazale…
    La mine, am incercat 4 luni, dar nu prea este concludent.
    Pot vorbi foarte mult pe tema asta, sincer. Problema este ca sunt putin obsedata, imi doresc foarte mult un copil, si am incercat aproape de 5 luni, avand contact sexual odata pe saptamana, sa raman insarcinata. Chiar mi-am facut analize si vizite la medic, pentru a afla daca sunt sanatoasa. Sanatoasa sunt, sotul meu la fel….
    Mersi totusi pentru raspuns.
  •  
    • 432 mesaje
    26 Iul 2005, 08:00
    0 0
    Bebe nu vine cand vrem noi; vine cand vrea el. Si eu am trecut prin ce treci tu. E cam rar o data pe saptamana. Cica e bine sa faci o luna in ziua 12 si 14, o luna in ziua 13 si 15, daca ai ciclu regulat. Eu am ramas cand nici nu ma asteptam; trecuse a 14-a zi si eram sigura ca-mi pierd vremea...Ai grija, preocuparea asta duce la un fel de obsesie, care erodeaza intimitatea.
    Incearca sa nu te mai gandesti la asta! E cea mai buna recomandare!! Vei ramane gravida!
  •  
    • 13 mesaje
    26 Iul 2005, 15:10
    0 0
    Daca ai incercat numai de 5 luni sa ramai insarcinata si nu ai reusit nu ar trebui sa-ti faci probleme.Stiu ca esti nerabdatoare, dar nu dispera. Semne de intrebare ar trebui sa-ti pui abia dupa un an.
    Si poate o activitate sexuala mai plina in perioada de ovulatie te-ar ajuta sa-ti implinesti visul.
  •  
    • 417 mesaje
    26 Iul 2005, 15:35
    0 0
    Draga mea, eu am ramas dupa 6 luni si sincer devenisem obsedata si numai aveam chef.\

O data pe saptamana e prea putin. Iar ovulatia nu e ceas. Eu am ramas cand, teoretic, nu trebuia sa raman. Cum am facut? Am facut dragoste aproape zilnic. Dupa stateam in pat cat mai mult si abia dupa 30' ma duceam sa ma spal.

E o problema de faceti atat de rar?

Multa distractie si un copil sanatos. Dumnezeu sa va binecuvanteze.
  •  
    • 1272 mesaje
    26 Iul 2005, 22:27
    0 0
    va multumesc mult tuturor celor care mi-ati raspuns!
    sunt atat de bucuroasa ca mi-a venit ideea cu forumul Eva.
    eu sunt plecata de 4 ani din tara- l-am cunoscut pe sotul meu prin internet,
    am fost prieteni 1 an de zile, dupa care ne-am casatorit si m-am stabilt aici,
    in tara lui, de aceea i-mi este atat de greu, pentru ca nu am pe nimeni.
    familia mea, prietenele mele, fratii mei, toti sunt in romania, eu sunt singura aici,
    si conteaza foarte mult sa mai comunici cu cineva despre problemele pe care le ai.
    draga gravidutza stiu ca bebele vine atunci cand vrea el, nu cand vrem noi, dar asta nu ma
    impiedica sa nu mai sper, sa nu mai vreau. nu am firea sa stau si sa astept, pana cand o veni, daca o veni..
    ma rog la dumnezeu, stiu ca numai el ma poate ajuta!
    cu zilele pe care mi le-ai zis, chiar este interesant. nu am stiut.
    problema este ca nu am ciclu regulat.in ultimele 5 luni, de cand incerc sa raman insarcinata, mi-am urmarit
    ciclu, pot spune ca nu este regulat. intre 27 -37 zile.
    de sanatoasa, sunt sanatoasa, dar problema este stresul de a ramane insarcinata.am 30 de ani si i-mi fac griji
    ca nu o sa am niciodata copilul meu. pana acum nu am vrut, iar acum cand vreau, nu pot
    am facut din faptul ca nu raman insarcinata o obsesie, chiar bolnava psihic, depresiva, si multe altele.
    draga marusca, m-ai intrebat de ce atat de rar... ce pot spune. sotul meu este cu 13 ani mai in varsta decat mine.
    el nu-si doreste un copil, bineniteles daca ar veni, l-ar iubi, dar asa.. si pentru faptul asta, nu participa sentimental,
    ca si mine. el se multumeste cu o relatie 1 data pe saptamana, pentru ca stie ca sansele de a ramane insarcinata
    sunt mici.eu, nu am firea sa incep eu relatia sexuala, il las pe el sa decida cand..
    oricum va multumesc tuturor!
  •  
    • 367 mesaje
    26 Iul 2005, 23:50
    0 0
    Ma simt oarecum vinovata ptr. raspunsul putin cam acid pe care ti l-am dat si imi cer scuze.Am crezut ca este vorba de cu totul altceva.
    Surprinzator sa stii ca, chiar eu am trait o situatie asemanatoare.Eu sanatoasa ,el sanatos si totusi nu ramaneam.Am fost la multi doctori, toti imi spuneau sa am rabdare ca o sa se intample...intr-o zi.Era ingrozitor cand imi venea ciclu,trei zile nu vorbeam cu nimeni si nu mai vroiam nimic si pe nimeni.Ajunsesem sa urasc toate femeile insarcinate si ...toti copii altora.In mintea mea nu mai faceam dragoste ci...munceam sa raman.
    DAR, intr-o zi doctorii au descoperit ca problema era la el,Viteza spermatozoizilor era prea mica si mureau inainte sa ajunga unde trebuia.El este mai mare ca mine cu... 13 ani.Mi-au explicat ca e normal incepand de la o anumita varsta si ca se poate trata.
    Bineinteles ca m-am dus acasa fericita
    cu rezultatul in dinti numai ca el stii ce raspuns mi-a dat?"tu chiar nu ai inteles ca sunt prea batran ca sa-mi mai doresc un copil?"
    La fel ca si tine observasem ca nu era chiar inebunit sa facem un copil dar sperasem ca atunci cand va veni o sa se schimbe.
    Bineinteles ca nu mai suntem impreuna .
    Acum sunt plina de sechele,am o gramada de chisturi in burta si sanse de a mai avea un copil din ce in ce mai putine.Inca mai sper ca intr-o zi voi avea pe cineva care sa-mi spuna mama.
    Poate ca si la voi e aceiasi problema cu spermatozoizi lenesi si se poate rezolva problema.Eu iti urez multa bafta si...ai grija ce iti doresti si cu cine iti doresti!
  •  
    • 635 mesaje
    27 Iul 2005, 08:48
    0 0
    Nu im iplace sa dau sfaturi cand nu stiu prea multe...dar totusi, din auzite: dupa contactul sexual stai cu bazinul in sus (urca-ti picioarele pe perete in timp ce stai culcata). Nu stiu daca foloseste la ceva, dar poate spermatozoizii o iau mai usor "la vale".
  •  
    • 417 mesaje
    27 Iul 2005, 10:50
    0 0
    Draga mea, daca vrei un copil sari pe el. Si discuta si cu el si fa-l sa inteleaga ca tu esti tanara si vrei un copil al tau si ca asta e bine si pentru el ca va v-a uni si mai mult si ca iti vei gasi astfel o ocupatie extrem de placuta.

Oricum daca ai ciclu neregulat la tine nu sunt ovulatiile in ziua a 14-a, plus un spermatozoid traieste in tine, cam 1-2 zile. Asa ca des, e bine ca e mereu cineva prin preajma cand ovulul buclucas apare pe scena. Si, sa stii, ca un orgasm puternic iti poate produce o ovulatie spontana. Asa ca sari pe el si bucura-te de dragoste.

Dumnezeu sa va binecuvanteze.
  •  
    • 432 mesaje
    27 Iul 2005, 13:28
    0 0
    Draga Angelica, inteleg prin ce treci. De ce iti spun ca vei ramane si ca asta se va intampla cand nici nu te astepti? Pentru ca mie asa mi s-a intamplat. Eram aproape la fel ca tine la 30 de ani. Sotul meu isi dorea copii, dar era foarte plecat...iar eu faceam calcule, masuratori, planuri si disperam...
    Noi nu aveam nici unul probleme, doar ca mai piedusem o sarcina cu ceva ani in urma, fara sa stim de ce. Toti medicii la care am fost mi-au zis ca n-am nimic. Am facut pana si radiografia aia care arata daca am trompele infundate si care e nasoala, am facut si ecografii endovaginale pentru ca mi-a bagat in cap un tembel de doctor ca nu mi se matureaza foliculii...Eram sanatosi, dar degeaba. Am fost la endocrinologie; analize perfecte...dar mi-a spus ca dupa 30 de ani e posibil sa nu mai ovulez in fiecare luna...
    Aveam colege care luasera pentru stimulare ovariana Clostilbegit si unele ramasesera instant; am intrebat si mi-a zis endocrinoloaga sa nu iau, ca eu am ovulatie si imi poate provoca o hiperovulatie care e nasoala. Dar, am ajuns si la o ginecoloaga pentru inseminare artificiala: ea mi-a spus ca nu am nevoie si ca eu voi ramane gravida; voiam sa o cred, dar nu puteam. Mi-a explicat ca diagnosticul de sterilitate se pune dupa un an de incercari, la un ritm sexual normal; eu nu aveam viata sexuala regulata, deci mi-a spus sa uit de diagnosticul asta. Si...mi-a dat Clostilbegit si Duphaston...pe care nu mi le recomandase la endocrino...Le-am luat 3 luni de zile, asta iarna. Si am fost dezamagita ca n-am ramas imediat...Eram hotarata sa incerc cu contraceptive: am auzit ca ele regleaza cumva ovulatia si ca asta se reia, dupa intreruperea, ceva maicu putere...Intamplarea a facut ca sotul meu sa fie acasa vreo 2 saptamani si sa aman momentul...Am ramas in a 16 zi, e drept dupa un pahar zdravan de vin negru...Nici nu stiam sa ma bucur cand am aflat...
    Si eu am incercat variantele cu picioarele pe perete (nu am reusit sa stau asa nici un sfert de ora pt ca imi amorteau), cu patura sub fund, cu pusul unui tampon de vata pentru a amana spalatul...Obosisem...Nu stiu nici orgasmul ce rol are, pentru ca eu am o problema si cu asta....
    Oricum, stiu o persoana cu ciclu foarte neregulat, care a ramas foarte tarziu si are un copil minunat; erau deja in varsta si renuntasera la idee...
    Daca esti sanatoasa, vei ramane! Trebuie sa crezi asta si sa incerci sa uiti ca vrei un copil; ideal ar fi sa gasesti noi surse care sa-ti creasca apetitul, desi e mai usor de zis decat de facut. Incearca sa fii multumita de viata ta in general, si chiar sa mergi la biserica. Uitassem sa-ti spun ca mie mi-a dat o prietena un acatist pe care l-am citit cand tineam post...Poate pare pueril, poate n-a avut asta nici o contributie...Eu ti-am scris in speranta ca te ajut cu ceva, ca te simti mai usurata daca afli ca nu esti singura in situatia asta si poate ca sa-ti dau vreo idee.
    Ma incapatanez sa-ti spun ca vei fi gravida intr-o zi!!!!!!!!!!!!
    A, uitasem, am auzit prin spitale ca mai des de o data la 2 zile nu e bine, ca nu se matureaza suficient spermatozoizii; deci, cel mai des o data la 2 zile...
  •  
    • 1272 mesaje
    27 Iul 2005, 21:34
    0 0
    va multumesc mult!
    daca pana acum cateva zile eram singura, acum ma simt mai bine. o vorba si un sfat de la cineva conteaza foarte mult, atunci cand te simti disperat!
    adriana, nu m-am suparat pentru primul raspuns.
    i-mi pare rau pentru tine, m-am intristat mult cand am citit mesajul tau.
    roaga-te la dumnezeu, sa ai o inima curata si dumnezeu te va ajuta!
    cu chisturile, nu sunt asa o problema, dupa tratament o sa te vindeci. cunosc persoane, care dupa chisturi au ramas imediat insarcinate.
    o sa fii mamica, daca iti doresti din suflet, atunci Dumnezeu te va ajuta!
    este atat de placut sa comunici cu cineva.
    apropo, cu chiestia sa urasti femeile care au copii, chiar am avut momente cand nu puteam pronunta numele copil, ma durea sufletul cand vedeam mame cu copii, dar acum mi-am revenit. sunt sigura ca dumnezeu ne ajuta pe toti. important este sa avem sufletul curat, sa ne rugam si sa gandim pozitiv.