sarcina?
-
25 Iul 2005, 15:010 0salut...am mare nevoie de voi. sa incep cu inceputul...iau anticonceptionale cam de vreo 9 luni, am o viata sexuala activa iar in trecut am avut probleme cu ciclul neregulat. De aceea am zis ca-i mai bine sa iau anti.La sfatul doctorului, iau novinette.
nu'sh daca de la pastile sau stres am slabit foarte mult (vreo 8 kg).Dar asta nu e totul.... am fost nevoita sa iau 5 zile antibiotice (acu vreo 4 luni) si, la 2 saptamani dupa ciclu mi-a venit din nou si m-a tinut...fix 2 saptamani.am fost iar la dr. care mi-a spus ca-i de la antibiotice. Acum o luna jumate am luat iar antibiotice dar mai putine zile....m-am protejat in perioada aia cu prezervativ, chiar daca luam si anti, pentru ca stiu ca antibioicele le scade eficienta. nu stiu ce s-a intamplat pentru ca la 2 saptamani de la intamplare am avut ciclu care a tinut o saptamana!nu era chiar asa abundent dar era ciclu.Am continuat sa iau pastilele. La data stabilita iar mi-a venit ciclul….dar mai putin decat de obicei, si la inceput avea o culoare foarte inchisa. Foarte ciudat de cateva zile ma doare in partea dreapta, am greturi si lipsa de pofta de mancare. Am mai slabit 2 kg, si am ajuns sa fiu, dupa parerea prietenului meu „schiloada”.
Nici nu stiu ce sa fac! In primul rand mi-e foarte frica de o sarcina nedorita, desi nu am uitat nici o pastiluta, le-am luat asa cum trebuit…apoi mi-e frica si de alte probleme de sanatate, desi merg (mai bine zis mergeam) la ginecolog si totul era in regula…acum sunt stresata de muuulte lucruri si nu am timp de doctor. Intrebarile mele ar fi (dupa ce ati citit tot pomelnicul asta:ce sanse sunt sa fiu insarcinata?mi-e tare frica de un test de sarcina…am mai facut, stiu ca nu doare
dar e traumatizant pentru mine,si nu as vrea sa-l fac in urmatoarele 2 saptamani.
-folositi novinette?la voi cum se manifesta?
mercic, pupici
-
25 Iul 2005, 15:12A-si zice sa intrerupi o vreme anticonceptionalele.
Nu cred sa fii insarcinata, mai ales daca ai folosit si alte metode contraceptive in perioada cu antibiotice.
Cat despre starea de rau si sangerarile, mie m-i s-a intamplat de la antibiotice acelasi lucru. Multe antibiotice iti deregleaza organismul...din pacate omoara si ce nu ar trebui. Am patit si eu: greata, ameteli...
In schimb cu slabitul nu prea stiu...de aia am zis ca poate ar trebui sa intrerupi anticonceptionalele. Mergi la un planning si spune ce simtome ai, iti recomanda ei altceva, fiecare organism reactioneaza altfel la fiecare pastila.