pilula de a doua zi
-
0 0buna fetelor! in urma unui act sexual terminat "incert", am luat pilula de a doua zi. a mai luat-o vreuna dintre voi? ati avut dureri sau ceva de genul, ca pe mine ma cam doare abdomenul in partea inferioara? e adevarat ca doza foarte mare de hormoni pe care o contine poate sa faca rau organismului? stie vreuna din voi ceva? nu am fost la ginecolog sa mi-o prescrie, am fugit repede la farmacie.
-
Mie mi-a prescris-o medicul, la care m-am infiintat de urgenta a doua zi dimineata... Dar din pacate am uitat cum se cheama pilula, "evenimentul" fiind acum vreo 4 ani...
Dar imi aduc aminte ca m-am simtit rau, inclusiv greturi si alte alea.
Intr-adevar, concentratia de hormoni e destul de mare, de-aia nu poti face din asta un obicei...
Pupici si sanatate multa! -
salut.si eu am luat pilula de a doua zi(postinor 2).am avut dureri in zona inferioara a bazinului, si deasemenea greturi,ameteli,si chiar varsaturi.dupa 24 de h au trecut orice simptome.e adevarat ca aceasta metoda contraceptiva de urgenta contine o doza mare de hormoni(am citit undeva ca de 7-8 ori mai mult decat anticonceptionalele normale),si de aceea poate provoca tulburari si dupa 6 luni de la luare.de aceea e bine sa o eviti cat poti,si sa nu o folosesti mai mult de 2 ori pe an.
-
trebuie sa fii atenta sa nu iei pastila decat de maxim doua ori pe an. pt. ca altfel risti sa nu mai poti avea copii.. din pacate asa a patit o prietena de-a mea, care a luat de 4 ori intr-un an si apoi s-a hotarat ca ea mai vrea inca un copil.. si cand sa ramana.. iaca nu mai ramanea.. si s-a dus la medic si i-a spus ca asta ar fi cauza.
ca remediu asemanator, insa nu 100% sigur este spalatura interna cu apa si otet. la 1l de apa se pun 3 linguri de otet. se repeta daca se considera necesar dupa cateva ore. se stie ca otetul omoasa spermatozoizii, insa nu e bine sa faci solutia prea concentrata ca "arde"..