pilula de a doua zi

•  
    • 886 mesaje
    25 Iul 2005, 10:46
    0 0
    buna fetelor! in urma unui act sexual terminat "incert", am luat pilula de a doua zi. a mai luat-o vreuna dintre voi? ati avut dureri sau ceva de genul, ca pe mine ma cam doare abdomenul in partea inferioara? e adevarat ca doza foarte mare de hormoni pe care o contine poate sa faca rau organismului? stie vreuna din voi ceva? nu am fost la ginecolog sa mi-o prescrie, am fugit repede la farmacie.
  •  
    • 31 mesaje
    25 Iul 2005, 11:28
    0 0
    Mie mi-a prescris-o medicul, la care m-am infiintat de urgenta a doua zi dimineata... Dar din pacate am uitat cum se cheama pilula, "evenimentul" fiind acum vreo 4 ani...
    Dar imi aduc aminte ca m-am simtit rau, inclusiv greturi si alte alea.
    Intr-adevar, concentratia de hormoni e destul de mare, de-aia nu poti face din asta un obicei...
    Pupici si sanatate multa!
  •  
    • 635 mesaje
    25 Iul 2005, 13:03
    0 0
    Pilula se numeste Postinor si e bine ca ai fugit la farmacie.
    Este intardevar o doza mare de hormonio care poate deragla putin organismul dar tot e mai bine ca un avort. Doar sa nu se abuzeze de ea (a nu se folosi ca metoda de contraceptie e DOAR PT URGENTE)
  •  
    • 44 mesaje
    2 Aug 2005, 12:54
    0 0
    am citit despre aceasta pilula intr-un pliant si scria acolo ATENTIE a nu se folosi mai mult de 2 pastile pe AN
  •  
    • 20 mesaje
    2 Aug 2005, 13:20
    0 0
    salut.si eu am luat pilula de a doua zi(postinor 2).am avut dureri in zona inferioara a bazinului, si deasemenea greturi,ameteli,si chiar varsaturi.dupa 24 de h au trecut orice simptome.e adevarat ca aceasta metoda contraceptiva de urgenta contine o doza mare de hormoni(am citit undeva ca de 7-8 ori mai mult decat anticonceptionalele normale),si de aceea poate provoca tulburari si dupa 6 luni de la luare.de aceea e bine sa o eviti cat poti,si sa nu o folosesti mai mult de 2 ori pe an.
  •  
    • 106 mesaje
    2 Aug 2005, 17:27
    0 0
    O prietena a luat ceva asemanator. Consecintele au fost asemanatoare: greata, voma...
    O saptamana a tinut-o

Eu sunt anti-pastile de orice gen, dar de cateva zile, in ciuda prezervativului, am maaari emotii...

Morala... tot mai buna aspirina... tinuta stans intre genunchi.
  •  
    • 79 mesaje
    4 Aug 2005, 00:09
    0 0
    trebuie sa fii atenta sa nu iei pastila decat de maxim doua ori pe an. pt. ca altfel risti sa nu mai poti avea copii.. din pacate asa a patit o prietena de-a mea, care a luat de 4 ori intr-un an si apoi s-a hotarat ca ea mai vrea inca un copil.. si cand sa ramana.. iaca nu mai ramanea.. si s-a dus la medic si i-a spus ca asta ar fi cauza.

ca remediu asemanator, insa nu 100% sigur este spalatura interna cu apa si otet. la 1l de apa se pun 3 linguri de otet. se repeta daca se considera necesar dupa cateva ore. se stie ca otetul omoasa spermatozoizii, insa nu e bine sa faci solutia prea concentrata ca "arde"..
  •  
    • 53 mesaje
    4 Aug 2005, 05:29
    0 0
    Eu am luat-o dar n-am avut nimic,nici un efect secundar .Stiu insa ca deseori se intimpla,sa dea ameteala,greturi,dureri abdominale,deci nu te speria caci e normal.O sa-ti treaca.