Anticonceptionale...vreau pareri va rog

•  
    • 2778 mesaje
    24 Iul 2005, 21:58
    0 0
    Vreau sa stiu mai multe despre anticonceptionale.Cat de sigure sunt?Vi s-a intamplat sa ramaneti insarcinata desi luati anticonceptionale?
    Ce fel de analize se fac inainte ca sa stabileasca ce tip de anticonceptionale imi trebuie?
    Efecte secundare?
    Vreau sa aflu mai multe pareri
    Multumesc frumos si va pup pe toate
  •  
    • 31 mesaje
    25 Iul 2005, 11:34
    0 0
    Eu iau microgynon de vreo 3 ani si totul e ok. Inainte am mai incercat o luna diane35 (dupa ureche!) si m-am simtit groaznic. Cu pastilele de acum n-am nici o problema; doar ca m-am ingrasat vreo 3 kg, desi nici aici nu pot sti daca e doar vina lor
    Analize nu am facut atunci cand am inceput, desi probabil doctorita ar fi trebuit sa ma trimita la analize; m-a intrebat doar daca am probleme cardiace, diabet etc sau daca exista cazuri in familie si atat. Oricum, nu lua nimic inainte sa vorbesti cu un medic. Si nu, n-am ramas niciodata insarcinata in perioada asta.
    Pupici si mult succes!
  •  
    • 106 mesaje
    25 Iul 2005, 12:23
    0 0
    Eu am luat multi ani Rigevidon si apoi le-am schimbat cu Diane pentru 6 luni, la recomandarea medicului, pentru tratarea unui chist ovarian. In aceasta perioada totul a fost in regula, cu cateva mici exceptii la inceput ( tensiune in sani, stari de greata, dar suportabile). Avantaje: siguranta pe care ti-o ofera impotriva unei sarcini nedorite si, in cazul meu, un ten mai curat, fara probleme. Acum , dupa ce am renuntat la ele ma simt insa mai...confortabil, in sensul ca am senzatia de organism mai "curat" care asteapta un bebe, in curand sper
  •  
    • 93 mesaje
    25 Iul 2005, 12:40
    0 0
    mergi la medic pt ca sunt de diferite concentratii anticonceptionalele
  •  
    • 635 mesaje
    25 Iul 2005, 13:01
    0 0
    Iti recomand sa intrebi la un cabinet de planificare familiala de plasturii ciontraceptivi. Sunt noi in tara dar ii recomand. Nu iti incarca ficatul char asa si nici nu trebuie schimbati decat la o saptamana. De functionat functioneaza chiar si dc am fost sceptica si eu la inceput.
  •  
    • 88 mesaje
    25 Iul 2005, 17:45
    0 0
    eu am luat dupa ureche (mercilor de mai bine de un an) si sunt foarte multumita (nici un fel de efecte secundare, nu m-am ingrasat un gram); dar sunt constienta ca am avut noroc, si am riscat mult; mai bine mergi la medic bafta
  •  
    • 122 mesaje
    26 Iul 2005, 10:31
    0 0
    Pe mine m-au ajutat , pe langa alte efecte, sa am un ten foarte curat, eu avnd probleme cu acneea. Oare dupa ce renunt la ele o sa am iar probleme cu fata? voi ati patit asa?
  •  
    • 106 mesaje
    26 Iul 2005, 10:49
    0 0
    Da, Laura, problemele reapar, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim dependente toata viata de anticonceptionale, nu? Cred ca trebuie doar mai multa atentie pentru ingrijirea fetei si... sa nu descurajam (am auzit ca are legatura si cu psihicul
  •  
    • 2778 mesaje
    27 Iul 2005, 00:44
    0 0
    Ati auzit cazuri in care a ramas insarcinata desi lua pilule?
  •  
    • 135 mesaje
    27 Iul 2005, 07:04
    0 0
    Da
    Eu am o prietena care desi lua pastilele chiar mai regulat ca mine a ramas insarcinata. Norocul a fost ca chiar vroíau sa aiba bebe peste un an...asa ca acel 0.1% exista
  •  
    • 2778 mesaje
    27 Iul 2005, 23:26
    0 0
    Pai cam care sunt riscurile mai exact?Daca le iau cum trebuie sunt mai eficiente decat prezervativul?
  •  
    • 2778 mesaje
    27 Iul 2005, 23:28
    0 0
    Si inca ceva...de cand incepi se le iei la cat timp dupa aia sunt eficiente?Cum incepi sa le iei?La inceputul ciclului?Vreau mai multe sfaturi,pareri
    V-ati simtit rau dupa ce ati inceput sa le luati?