Anticonceptionale...vreau pareri va rog
-
0 0Vreau sa stiu mai multe despre anticonceptionale.Cat de sigure sunt?Vi s-a intamplat sa ramaneti insarcinata desi luati anticonceptionale?
Ce fel de analize se fac inainte ca sa stabileasca ce tip de anticonceptionale imi trebuie?
Efecte secundare?
Vreau sa aflu mai multe pareri
Multumesc frumos si va pup pe toate -
Eu iau microgynon de vreo 3 ani si totul e ok. Inainte am mai incercat o luna diane35 (dupa ureche!) si m-am simtit groaznic. Cu pastilele de acum n-am nici o problema; doar ca m-am ingrasat vreo 3 kg, desi nici aici nu pot sti daca e doar vina lor

Analize nu am facut atunci cand am inceput, desi probabil doctorita ar fi trebuit sa ma trimita la analize; m-a intrebat doar daca am probleme cardiace, diabet etc sau daca exista cazuri in familie si atat. Oricum, nu lua nimic inainte sa vorbesti cu un medic. Si nu, n-am ramas niciodata insarcinata in perioada asta.
Pupici si mult succes! -
Eu am luat multi ani Rigevidon si apoi le-am schimbat cu Diane pentru 6 luni, la recomandarea medicului, pentru tratarea unui chist ovarian. In aceasta perioada totul a fost in regula, cu cateva mici exceptii la inceput ( tensiune in sani, stari de greata, dar suportabile). Avantaje: siguranta pe care ti-o ofera impotriva unei sarcini nedorite si, in cazul meu, un ten mai curat, fara probleme. Acum , dupa ce am renuntat la ele ma simt insa mai...confortabil, in sensul ca am senzatia de organism mai "curat" care asteapta un bebe, in curand sper