mancarea indiana si sarcina
-
24 Iul 2005, 21:290 0Fetelor am citit ca nu e recomandat in perioada sarcini sa mananci ardei iute si gimbir si cum sunt fan mancare indiana, ma intreb, e chiar asa?
Ca mi-o pofta! -
24 Iul 2005, 22:07Daca mancai si inainte de sarcina inseamna ca corpul ti-e obisnuit cu ingredientele astea, de aceea nu vad unde e problema.
Dac-ar fi asa cum ai citit, indienii n-ar mai face copii
-
25 Iul 2005, 09:20... si slava Domnului de orice se pot plange indienii numai de lipsa copiilor nu.
-
25 Iul 2005, 10:39Nu stiu de ardei iute, dar de ghimbir am auzit ca intensifica circulatia, deci probabil ca va trebui sa te abtii daca sarcina ta se asociaza cu tensiune crescuta. De obicei asta se intampla in luna mare...Daca ai tensiunea mica, nu cred ca-s probleme. Spre exemplu, mie ginecologul mi-a spus ca pot bea cafea, desi unii sunt mai catolici decat Papa.
-
25 Iul 2005, 15:24Eu mancam si inainte de sarcina, dar nu atat de mult incat sa zic ca sunt imuna, dar o sa mananc mai putin condimentat.
M-am gandit si eu la indieni, dar am pus-o pe seama adaptarii. Ei mananca asa de cand lumea. Eu doar de 2 ani. Si doar din cand in cand. -
25 Iul 2005, 15:50De obicei se recomanda ocolirea mancarurileo condimentate si mai ales iuti. Stiu ca verisoarei mele i-au recomandat sa mance chestii iuti cand nu intra in travaliu, desi era trecuta de termen. Deci ma gandesc ca deaia...
Dar asa cum a mai zis o eva pe aici, daca tu mancai chestii iuti si in general nu vad sa fie vre-o problema, mai ales dc ti-e pofta.