uter septat?

•  
    • 188 mesaje
    24 Iul 2005, 15:03
    0 0
    poate cineva sa-mi dea mai multe detalii?"detine" cineva asa ceva?
    doctorita mi-a zis ca am uter septat si ca trebuie sa-mi fac o rezectie si ca pana atunci exclus copilas.
    stiti cava si de rezectie?cum se face,ce se intampla?
  •  
    • 432 mesaje
    24 Iul 2005, 15:18
    0 0
    Nu stiu ce sa zic...Am auzit de uter cu doua cavitati...a fost si mediatizat cazul cu mamica ce a nascut gemeni la distanta de vreo 2 luni... O fi asta...Incearca parerea a 2 medici inainte de a o lasa pe aia sa-ti taie ceva.
  •  
    • 188 mesaje
    24 Iul 2005, 23:05
    0 0
    mi-a zis o alta doctorita ca se poate face o interventie cu anestezie generala ca sa vada ei exact ce e acolo,ca sa ma pot hotari mai usor.
    acum caut un doctor f.bun care sa faca asta.iti dai seama daca zice si el da,trebuie sa ma tai.
    asa ca daca aveti ceva sugestii le astept,dar tineti cont ca e vorba de o treaba f.serioasa - duce la cutit.trebuie sa fie de mare incredere.
    pupici
  •  
    • 1 mesaje
    23 Ian 2008, 23:12
    0 0
    iubita, fetita mea are 1 an si 5 luni si tot uter septat am si eu asa k nu mai dispera........!!!!!!!!!!!pupici
  •  
    • 381 mesaje
    24 Ian 2008, 10:57
    0 0
    buna! femeia de la tv de care spune gravidutza avea uter bicorn...ca mine...si mie mi-a zis dra k o sa fie posibil sa am nevoie de operatie, dar asta ATUNCI CAND VOI FI INSARCINATA.. ceea ce mi s-a parut ciudat, lucru pt care sunt in cautaare de un alt dr ginecolog.
    Apropo, cineva imi poate recomanda un dr ginecolog bun in pitesti?
    ..uite ce am gasit eu, kiar pe eva.ro :
    Uter septat . apare prin lipsa de resorbtie a peretilor canalelor Muller care intra in contact unul cu altul astfel incat nu se formeaza o cavitate uterina unica ci doua cavitati separate de un sept, uite si linkul:http://www.eva.ro/sanatate/articol288-3.html
    multa sanatate!
  •  
    • 1 mesaje
    24 Ian 2008, 12:11
    0 0
    te pot intreba la ce spital ai fost sau clinica?raspunde-mi te rog
  •  
    • 3354 mesaje
    24 Ian 2008, 12:25
    0 0
    eu stiu ca uterul septat inseamna ca poti sa faci doi copii odata, cate unul de bucata uter...

nu ca nu faci... stai linistita nu face nici o operatie...

tu poti ramane cu doua utere, fara sa ai gemeni...

e de bine zic eu... du-te la alt doctor...
    poti avea alte probleme medicale... dar nu e asta...

parerea mea...