psiholog

•  
    • 1969 mesaje
    24 Iul 2005, 11:25
    0 0
    caut unul cu multa rabdare..sa nu stea cu ochii pe ceas si alte alea...daca stiti, spuneti-mi si mie...merci.
  •  
    • 647 mesaje
    24 Iul 2005, 12:04
    0 0
    Psiholog mai bun ca forumul asa nu exista iti spun eu ca am fost pe la mai multi
    Pt tine vrei? Dc nu te simti comfortabil sa-ti expui problemele pe forum ,inregistreaza-te cu alt username, spune ce ai pe suflet si ai sa vezi cate eve o sa-ti sara in ajutor.Vb serios,eu am pierdut atata timp pe la psiholog incat acu sunt experta in domeniu.Try me!
  •  
    • 1021 mesaje
    24 Iul 2005, 13:20
    0 0
    http://www.adler-bucuresti.go.ro/index.htm

in josul paginii gasesti si datele de contact.
  •  
    • 1969 mesaje
    24 Iul 2005, 13:41
    0 0
    angeldust, sunt de 2 ani pe forum si am citit atatea si atatea dezbateri pe diverse probleme..din pacate se pare ca ma tot intorc la aceeasi problema si cred ca e timpul sa cer opinia unui om pregatit in acest domeniu...oricum,m-ar interesa "aventurile" tale pe la psiholog...multumesc distress, ii voi contacta
  •  
    • 647 mesaje
    24 Iul 2005, 14:00
    0 0
    atata timp cat nu ai asteptari prea mari poti sa incerci...rolul psihologului e sa te ajute sa-ti gasesti singura rezolvarea la problema.In functie de problema,uneori un psihiatru e mai bun,sunt mai competenti...ca acu sa fim seriosi ,facultatile de psiho din Romania sunt pistol cu apa.Dar sa fereasca D-zeu sa iei ceva medicamente prescrise de psihiatru.Stiu pe cineva care e dependent de benzodiazepine,medicamente pe care le avea de la psihiatru pt sindromm anxois si acum nu mai poate trai fara ele.
    Oricum,dc mergi la psiholog iti va spune mai mult ca sigur ca ai nevoie de min 10-12 sedinte sau mai mult chiar in functie de problema...
  •  
    • 647 mesaje
    24 Iul 2005, 14:02
    0 0
    In caz ca te razgandesti si vrei sa ne spui si noua problema la care te intorci mereu....noi suntem aici
  •  
    • 432 mesaje
    24 Iul 2005, 14:22
    0 0
    A merge la psiholog nu e o chestie asa ca dusul la piata. Trebuie sa fii un pic orientat in functie de problema pe care o ai: cauta pe net tipul de psihoterapeut care crezi ca se poate ocupa de problema ta. Medicamente nu vei capata la psiholog!
    Inearca sa vorbesti despre problema ta! E primul pas spre rezolvarea ei!
  •  
    • 1969 mesaje
    24 Iul 2005, 16:39
    0 0
    pai..credeam ca primul caz e sa accept ca am o problema si nu o mai pot rezolva singura..al doilea pas ar fi sa cer ajutorul cuiva si de aceea ma indrept catre un psiholog..nici nu vreau medicamente
  •  
    • 647 mesaje
    24 Iul 2005, 17:00
    0 0
    Deci un psiholog nu-ti va da sfaturi ce sa faci, nu va emite sentinte de genul...ai sau nu ai dreptate....el iti pune intrebari si ghideaza discutia de asa maniera incat tot singura iti vei raspunde la ele,intelegi?
    Asta inseamna un psiholog bun :cineva care stie sa-ti puna intrebarile potrivite
    Dc tu ii spui de ex:stiti... nu-mi gasesc linistea... sa zicem el te intreaba ceva de genul : detaliaza,descrie ultima situatie in care ai simtit nelinistea de care vorbesti, de unde crezi ca provine, ce ar trebui sa se intample ca sa scapi de ea....bla bla
    Get the point?
    Si dc poti mergi la cineva recomandat,ca ti-am zis ,sunt multi neaveniti...
  •  
    • 1021 mesaje
    25 Iul 2005, 17:10
    0 0
    Cred ca faci foarte bine, kale! Rau nu are ce sa ti se intample, mai ales ca ti-am mai citit din postari si pari o persoana care stie care-i stanga si care-i dreapta . Pt cei de pe site-ul pe care ti l-am dat iti pot garanta ca nu sunt niste sarlatani si nu-ti vor lua bani aiurea si sunt de treaba. Cat despre sfaturile de pe forum, sa avem pardon, dar uneori nu sunt tocmai ce au nevoie unele persoane. Parerea mea. Si inca ceva... pana la psihiatru mai e cale lunga, in general nu prea au pregatire pt psihoterapie ci doar farmacologica. Sunt prinsi intr0un anumit tip de gandire din care nu prea ii poti scoate, la ei fara pastile nu se poate face nimic. Iar terapie fac... D-zeu cu mila ce fac ei pe acolo!! Credeti-ma ca stiu despre ce vorbesc!