simptomele sarcinii
-
0 0salut fetelor dupa cat timp apar simptomele de sarcina si care sunt acelea? astept raspunsuri. pupici.
-
In general, dupa data la care ar trebui sa vina menstruatia; simptomele difera de la o persoana la alta si chiar de la o sarcina la alta.
In general, apare o tensiune in sani, ceva mai mare decat in zilele premenstruale. Unele femei acuza greturi din primele zile, altele nu.
Daca ai suspiciuni, cel mai sigur mod de a afla e testul de sarcina; poate fi efectuat din a 7-a zi de la conceptie. -
am patit-o si eu.din pacate nu am voie sa fac copii acum,asa ca s-a incheiat f.neplacut.
asa ca din proprie experienta pot sa-ti zic ca in afara de ciclu care nu apare sau apare dar e f.redus greata am avut fff.putin(max de doua ori),in schimb eram f.obosita dimineata,aveam o stare de oboseala maxima,trebuia sa stau la pat si eram f.palida.
mai poti sa ai si niste dureri ca de ciclu care dureaza putin si pot aparea chiar si in fiecare zi.durerile cica apar pt.ca se fixeaza sarcina.
cu cate zile ti-a intarziat?
ti-ai facut testul?
daca te duci la doctor se vede chiar si cand e ff.mic la analizele de sange si la ecografie intro(itit baga un fel de "vibrator"si pot sa-ti zica si nr.de zile(ex.o luna si 12 zile) -
am folosit prezervativ.nu stiu ce s-a intamplat si de ce !
cred ca asa a fost sa fie ,pt.ca asa am descoperit ca am probleme si ca chiar daca as vrea bebe nu am voie sa fac pana nu rezolv niste chesii p`acolo!
va dati seama ca acum sunt asa panicata ca fol.si pastile si prezervativ pt.ca inca nu m-am hotarat sa ma duc sa ma taie! -
mie in general nu-mi vine dupa un nr fix de zile, variaza cu aprox o saptamana. Insa cand am ramas insarcinata eram in luna a 3 a cand mi-a venit ciclul ultima data. Intradevar, am avut greata si oboseala maxima, in special dimineata, dar ciclul imi venise in cantitati aproape normale si insarcinata fiind.
-
buna....iau de 2luni anticonceptionale...primaluna nu am avut nici un fel de simptoma...poate pt ca mai luasem shi inainte...dar luna asta pe la mijloc am avut nishte sangerari...aveam dureri k acelea de menstruatie...nush ce se intampla...credeti k e vb se o sarcina?...mie tot nu imi vine sa cred...sa fie vorba de o raceala?....sau ce altceva.....oricum sper sa nu fie vb de sarcina