proteza femur

•  
    • 88 mesaje
    22 Iul 2005, 15:36
    0 0
    Buna fetelor,
    Stie cineva de unde pot fi procurate proteze metalice? Ce preturi au, sau unde m-as putea interesa, ca pe net n-am gasit numic...
    e vorba de bunicul meu, si medicii i-au zis ca nu s-ar gasi, ca pt astfel de interventii e o lista lunga de asteptare, etc
    Merci mult
  •  
    • 765 mesaje
    22 Iul 2005, 20:07
    1 0
    intra pe site-ul romhandicap
    http://www.romhandicap.ro/f-index-ro.html
    acolo vei gasi si informatii referitoare la actele necesare obtinerii protezei

sau poti sa mergi direct la romhandicap si ceri informatiile care te intereseaza (si eu am mers direct la sucursala romhandicap din orasul meu si trebuie sa-ti spun ca am aflat multe ....)

da, e nevoie de timp pentru a obtine o proteza care sa fie sustinuta financiar si de casa de asigurari... cam 6 luni
  •  
    • 88 mesaje
    25 Iul 2005, 10:26
    0 0
    merci mult myway
    o sa incerc
  •  
    • 1131 mesaje
    26 Iul 2005, 13:03
    0 0
    Fluturel, pot sa iti spun din pacate din experienta proprie multe despre proteza de sold. Iubtul meu a avut nevoie de asa ceva inca inainte de aimplini 30 de ani. E adevarat ca in cazul lui a fost vorba de una necimentata, pe cand pentru bunicul tau banuiesc ca va fi nevoie de una cimentata.

Acetse ptoteze se obtin si de la diferite firme care au reprezentanta in toate marile orase din tara, dar dupa parerea mea nu are rost din moment ce astepti putin mai mult si o ai gata de la CAS platita.
    Iubitul s-a operat la Tg. Mures si a fost incantat cat de amabili si de constiinciosi erau, insa si el a asteptat aproape un an, mai ales ca a trebui inainte sa ii scoata si niste suruburi si acolo fiind lista de asteptare lunga.
    Si inca ceva: medicul a zis ca nu prea ai cum sa spui masura necesara pana cand nu a descis bolnavul si abia apoi masurat. Chiar daca tu crezi ca ar fi mai bine sa o duci pe a ta ca sa nu astepti atat si sa zicem ca sa fii sigur ca e mai de calitate decat cea de la spital, e mare riscul sa ii fie schimbata bunicului tau inainte de operatie, poate pentru ca nu ii va fi buna marimea sau pentru ca asa sunt oamenii pur si simplu.

Orice decizie ati lua, iti stau la dispozitie cu detalii de orice fel.

Pretul e pe la 1 000-2 000 de euro cel putin. Sunt si aici diferite marci si bineanteles atunci si calitatea difera mult, si tipuri multe, care se aleg in functie de persoana: e tanara sau batrana, activa sau mai putin, natura/calitatea osului, etc.

Succes, si multa sanatate!
  •  
    • 88 mesaje
    26 Iul 2005, 14:46
    0 0
    imi esti de mare ajutor, gabici; poti sa-mi dai niste nume de firme de la care as putea procura proteza? Vreau sa ma interesez pe mai multe planuri, inca n-am toate indicatiile de la medic, asa ca strang doar informatii
  •  
    • 1131 mesaje
    4 Aug 2005, 09:28
    0 0
    Scuza-ma, nu am mai intrat o vreme pe forum, apoi topicul a disparut de pe prima pagina si eu am uitat.

Ma interesez pentru tine in ce priveste firmele si iti scriu.
  •  
    • 1131 mesaje
    4 Aug 2005, 09:38
    0 1
    Ti-am scris aici adresa si nr. de tel. pentru cele mai mari firme producatoare de proteze de sold. Aici ai adresa reprezentantilor din Romania. La ora actuala aceste doua firme produc cele mai bune proteze. Asta am aflat-o si de la medicii ortopezi, deci nu e de la mine. Iubitului meu i s-a impantat Johson&Johnson cel mai nou model. Sa te astepti insa ca sunt si mult mai scumpe ca si celelalte.

Sincer, eu nu am sunat la aceste numere, le-am gasit pe Net, daca nu pot sa te ajute cere-le un numar de unde poti afla preturi pentru produsele lor sau alta informatii. Succes!

Stryker Romania S.R.L.
    19, Leonida Str
    District 2
    020555 Bucharest
    Romania

Phone : +40212121122
    Fax : +40212121133

SC JOHNSON&JOHNSON SRL

Adresa: Calea Cisnadiei nr 16
    Oras: Sibiu
    Judet/Sector: Sibiu
    Telefon: 0269.44.08.77
    Mobil: 0740/101 774
    E-mail: johnson@rdslink.ro
  •  
    • 2 mesaje
    31 Mai 2010, 17:48
    0 0
    sal , pentru cine este interesat , doresc sa se stie ca etin o proteza pentru sold { cap femural } din tipul celor care e cimenteaza sigilita [ a ramas de la tata ca nu a mai apucat sa se opereze , ] i intentionez sa o vand cuiva cu probleme care are nevoie de o astfel de proteza , pretul este negociabil atata timp cat persoana respectiva dovedete ca are nevoie expresa de o astfel de proteza pretul poate scadea considerabil , adresa de mail de contact este tyty1979@gmail.com
  •  
    • 2 mesaje
    31 Mai 2010, 17:51
    0 0
    tot eu, mentionez ca proteza este cumparata din anglia de ceva timp aproximativ 10 ani , sunt interesat sa ajut pe cineva care are cu adevarat nevoie de o astfel de proteza , deci exlus bisnitarilor , doresc sa o vand la un pret foarte redus pentru cine este interesat