trichomonas?!?

•  
    • 21 mesaje
    21 Iul 2005, 20:05
    0 0
    buna evelor! am revenit cu o problema!!!!
    as vrea sa stiu si eu ce inseamna "trichomonas" (cred, cel putin asa inteleg eu de pe reteta) si cum se face...
    va rog!!!
    va pup!
  •  
    • 1744 mesaje
    21 Iul 2005, 20:15
    0 0
    Inseamna ca nu ai fost cuminte!
  •  
    • 21 mesaje
    21 Iul 2005, 20:17
    0 0
    adica? da-mi si mie detalii te rog!!!
    k nu stiu!!!chiar nu am idee!
    merci!
  •  
    • 1478 mesaje
    21 Iul 2005, 20:30
    0 0
    o prietena a luat asa ceva din spital inainte de '89...
    daca am vedea virusii,bacteriile si mai stiu eu ce tropaind imprejur cred ca vom incerca sa zburam
  •  
    • 128 mesaje
    21 Iul 2005, 22:18
    0 0
    Trichomonas este un parazit care de multe ori se asociaza cu Candida.Insa asta nu inseamna neaparat ca "nu ai fost cuminte" ,se poate lua si altfel ,dupa cum a zis si no_ua.Important este se urmezi tratamentul si sa nu te impacientezi pt ca nu este atat de grav si in cele mai multe cazuri tratamentul da rezultate.
  •  
    • 367 mesaje
    21 Iul 2005, 22:54
    0 0
    Georgik nu te speria,treci tu si peste asta!
    Principalul mod de transmitere este pe cale sexuala dar se poate lua si de pe diferite obiecte de toaleta ptr. ca microbul poate supravetui pe acestea mai multe ore.
    Tratamentul consta in 7 zile cu antibiotice sau tratament-minut adica o singura zi.
    Foarte important este ca partenerul tau sa urmeze acelasi tratament simultan chiar daca el aparent nu are nimic.Prezervativul trebuie folosit pe toata durata tratamentului.
    Te pupic si ai grija de tine.
  •  
    • 364 mesaje
    23 Iul 2005, 01:17
    0 0
    metronidazolul este pt asa ceva!vb din proprie experientza!mi-a recomandat doctorul,de fapt mai multi,trece la fel de greu k si candida( insa nu e grav:bacterii,,,interesant e ce mia zis ultimul doctor la kre am fost, cik tratamentul pt candida"nu se pupa" cu cel pt trichonomas si invers.cik tratam pt candida hraneste si favorizeaza bacteriile kre produc trichonomas!mi-a spus FIERB lenjeria si sa o calc, lol insa nu am facut asta,,,, bai interne ceai galbenele+bicarbonat , canestene crema si KLION sunt niste pastilute pt care le introduci.si partenerul acelasi tratam.dupa asta eu am tinut si tratam cu metronidazol pastile (2 cutii-asta inseamna 2 saptam cred).Te-am pupat
  •  
    • 177 mesaje
    23 Iul 2005, 16:37
    0 0
    Si eu am contactat nu stiu cum trichomonas dupa cativa ani de casnicie, la scurt timp dupa ce mi-am instalat un sterilet. Am luat 2 luni consecutiv 10 zile din luna klion ovule si niste prafuri pt spalaturi vaginale fara nici un rezultat si metronidazol eu si sotul.
    Dupa 2 - 3 luni mi-a recomandat alt medic LOMEXIM -ovule , 1 singur si metronidazol eu si sotul si la repetarea analizei nu mi-a mai iesit nimic.
  •  
    • 364 mesaje
    24 Iul 2005, 16:52
    0 0
    aaa ink ceva:eu folosesc Dermogent(tinctura) pt cosuri,acnee,,,e super,,,le usuk,,,,insa mai e buna si pt alte afectiuni:rani,muskturi,afte,gingivita,hemoroizi,varice,anexita,eczeme, tumori exterioare,TRICOMONIAZA , CANDIDA.Prietena mea l-a incerkt,spalaturi interne mai multe zile(statea intinsa in cada pt o perioada de timp si cu poponetu cat mai sus k sa nu iasa tratamentu,,, ) si a scapat de candida.O sa incerc si eu dupa ce imi va trece ciclul.Te-am pupat
  •  
    • 21 mesaje
    24 Iul 2005, 18:22
    0 0
    merci mult fetele! ca de obicei sunteti niste dulci si m-ati ajutat si de data asta!
    va pup pe toate
  •  
    • 7 mesaje
    14 Sep 2005, 00:02
    0 0
    ei,ti-a trecut cu dermogentul?pls,astept raspuns!
  •  
    • 1280 mesaje
    14 Sep 2005, 10:12
    0 0
    care sunt simptomele acestei boli?
  •  
    • 1280 mesaje
    14 Sep 2005, 10:15
    0 0
    Stie cineva unde as putea face in Bucuresti test de secretie vaginala complet (adica pt tot, nu doar candida si tricomonas)?