Posibil tratament pentru HPV si Herpes
-
0 0Buna evelor,
Din nefericire si eu sunt una dintre persoanele infectate cu acest virus periculos, HPV...asa ca tot cautand pe net raspunsuri, solutii si un eventual tratament pentru problema mea am gasit si acest posibil tratament.
Acum eu nu stiu ce sa zic..se pare ca el a functionat bine pentru persoanele care l-au incercat si eu ma gandeam sa il incerc si eu.
Link-ul unde pot fi gasite detalii despre tratament este : http://www.health-science-report.com/cgi-bin/alotek.cgi?topics=1&article=55
Voi ce parere aveti?
Ma gandeam ca daca se strang mai multe persoane care vor sa comande poate am putea sa comandam impreuna.
Astept parerile voastre!
Intre timp numai sanatate
-
Si eu sunt "fericita posesoare" a acestui virus. Am citi articolul si chiar am mai dat peste cand aflasem ca am virusul.
Totusi nu m-a convins, mai ales ca acolo zice si de alte afectiuni si de ocolirea chirurgiei. Nu stiu, nu am simtit ca e cazul.
Plus ca pe mine m-a cam linistit doctorita, a zis ca trebuie sa fiu doar atenta si sa merg regulat la control, iar daca condiloamele reapar atunci sa le curete.
Totusi problema ma intereseaza, nu par scumpe si nu prea ai ce pierde.
Tu ai de gand sa faci comanda? Te gandeai ca costurile de transport sa se imparta daca comandam mai multi?
De unde esti? -
Eu sunt din Bucuresti..si da, ma gandeam ca am putea sa impartim costurile legate de transport.
Nu stiu, mi se pare ca daca exista o chestie care ar putea sa mearga impotriva virusului asta nenorocit merita incercata.
Ma gandeam ca poate e cineva deja printre noi care a incercat acest tratament si ne poate spune mai multe...
Daca nu am putea sa incercam impreuna cu restul persoanelor care ar mai putea fi interesate.
Tu de cat timp ai fost diagnosticata ? Cum ai reusit sa treci peste asta ?
Multa sanatate! -
Eu acum vreo 2 luni abia am fost diagnosticata si am trecut cu bine peste groaza vestii cu ajutorul doctoritei mele.
La mine s-a manifestat virusul cu condiloame, dar nu a iesit la testul papanicolau.
Doctorita mi-a povestit pe loc despre ce e vorba, mi-a zis ca nu se vindeca si evident ca m-am panicat si eu cand am citit pe net ca e prima si singura cale certa a cancerului de col uterin.
Dar doctorita mi-a povestit ca desi se citesc asa lucruri urate despre virus nu trebuie sa ma panichez chiar asa.
Da, acest virus necontrolat poate duce la formatiuni maligne de aceea e importanta o atenta supravechere a recidivelor.
Si vezi ca si pe diferite site-uri se prezinta diferit gravitatea acestui diagnostic.
Cat despre acel tratament intradevar ai dreptate, merita incercat daca este o sansa. Eu insa nu sunt comvinsa inca.. -
Multumesc mult Tremola pentru incurajari.
Din nefericire eu am forma oncologica a virusului. Am o rana pe col pe care am tratat-o cu Cervugid si care si-a redus dimensiunile dar nu e vindecata de tot.
Nici eu nu stiu ce sa fac cu tratamentul ala, daca sa incerc sau nu.
Mi-ar placea sa mai vb, pe eva sau pe mail.
Oricum, multumesc mult pentru incurajare si pentru vorbele bune.
Multa sanatate! -
Pricing: all products are $29.50 USD per bottle.
Scrie si tratamentul (dozaj si diverse) tot acolo pe site doar ca depinde de afectiune (HPV sau Herpes).
Eu sunt din timi si dc vrea neaparat cineva din timi sa incerce ma bag, dar dc nu atunci mai astept. Nu prea imi vine sa il incerc inca...nu stiu de ce. -
buna emilushica
dupa cum sti probabil deja nu exista nici un tratament pentru HPV, mai exact nici un tratament garatat 100% si recunoscut medical. in cazul formei virusului cu condiloame, mici excrescente, acestea se cauterizeaza, sau se ard cu diferite substante sau creme...nu stiu exact. in cazul formei oncogene, care cauzeaza cancer, se tine sub observatie sau se face electroexcizie, adica se indeparteaza partea afectata de virus. se pare ca nici aceasta solutie nu este sigura.
deoarece foarte multi oameni sunt afectati de acest virus exista eforturi de a se realiza un vaccin. dar nu stiu daca el va avea efect pentru persoanele deja infectate cu acest virus
ca si tratament..eu am gtasit acest link pe net : http://www.health-science-report.com/cgi-bin/alotek.cgi ?topics=1&article=55
este o substanta care se pare ca a mers pentru mai multe femei..in sensul in care nu au mai avut rezultate anormale la testul Papanicolau si nici nu au mai iesit pozitive pe HPV.
eu m-am hotarat sa il incerc si as fi vrut sa gasesc si alte eve dispuse sa incerce
citeste si tu despre ce este vorba si gandeste-te daca vrei sa comanzi si tu alaturi de noi...
intre timp..sanatate multa ! -
DRagele mele, eu i-am scris deja simonei povestioara mea... Si eu am HPV cu risc de cancer, conform analizei aleia. In februarie, cand am fost penultima data la colposcopie, doctorita a gasit o pata alba pe col si negi microscopici la intrarea in vagin(creasta de cocos). Ei bine, nu m-am speriat! Adica mi-a trecut sperietura
si am trecut pe regim. Nu mai fumam din august anul trecut, nu beau alcool, cafea, nu mananc mezeluri, sucuri f. rar, la fel si dulciuri, grasimi, carne. Mananc des fructe, legume crude, lactate. Nu prea mananc carne. Eram o carnivora convinsa si dupa o cura de detoxifiere cu "elixir de fructe de soc"- o lingurita dimineata si una seara in cana mare de apa, mi-a trecut pofta de carne. Mai inghit pe la ora 18 un catel de usturoi ca pe pastila. Cele mai bune impotriva cancerului sunt usturoi, ceapa,crucifere-conopida, varza, broccoli.
Ei, bine, am fost la control acul maxim o luna si ghici ce se vedea la colposcopie? Nimic!!
Sper sa scap de virusul asta... Pe site-uri scrie ca organismul poate scapa de el daca e puternic.
Sanatate multa!!! -
anemona: mersi mult, esti o draguta dar inca nu sunt comvinsa ca vreau sa incerc. abia am terminat cu ginecologul si am nevoie de o perioada de acomodare.
sa nu va zic ca prietenul meu sufera de boala CRohn si parca intai la el m-asi baga la niste tratamente.
unde mai pui ca am si nunta peste nici doua saptamani urmata de un concediu.
Concluzia: cand ma intorc cu mintea limpede o sa ma gandesc serios la treaba asta. sper sa va adunati mai multe sa nu va fie asa mari costurile de transport. eu cand vin din concediu probabil ca voi deschide din nou un topic sa vad daca ati incercat si daca comand si eu.
multa sanatate si sa dea cel de sus sa functioneze tratamentul.